Battle of Dazar'alor Ahead of the Curve & Cutting Edge

  ahead of the curve    cutting edge    battle of dazar'alor   

Jelikož 16. dubna vychází nový raid, Crucible of Storms, mnoho hráčů chtělo vědět, jak to bude s achievementy Ahead of the Curve: Lady Jaina Proudmoore a Cutting Edge: Lady Jaina Proudmoore. Ahead of the Curve a Cutting Edge achievementy lze totiž splnit vždy jen do vydání následujícího raidu. Blizzard však vyjasnil, že tyto achievementy pro Battle of Dazar'alor bude možné splnit až do vydání raidu s královnou Azsharou v patchi 8.2, který vyjde někdy v průběhu roku 2019.

 

Crucible of Storms je pouze mini-raid a další hlavní raid tedy bude právě až raid s Azsharou jakožto finálním bossem v patchi 8.2, Rise of Azshara. Více o patchi 8.2 se můžete dočíst zde.

 

Prozatím se můžeme těšit na patch 8.1.5, který vyjde již příští týden, 12. března pro americké servery a 13. března pro servery evropské. Shrnutí obsahu patche 8.1.5 najdete zde. Zároveň, pokud si spustíte Battle.net, můžete si už s předstihem začít stahovat data k novému patchi. Patch se vám bude stahovat na pozadí, pokud tuto možnost máte v aplikaci povolenou.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Reeki 08.03.2019 07:04

Archiv curve dávno hotový 😁

TwinkeeS 08.03.2019 16:35

Ano, ty a dalších 70% populace, curve není nic extra,....

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet