Battlecry Mosaic, Interview s Rexxarem, Novinky

Battlecry Mosaic

Vyšla již desátá část výroční Battlecry mozaiky, která je, jak jistě všichni víte, složená z fotek hráčů World of Warcraft. Dnes jsem se ale rozhodl, že o ní napíšu podrobnější článek, protože nejde jen o skládání ohromného posteru. S každým odhaleným kusem mozaiky, vypouští Blizzard do světa nějakou doposud neuveřejněnou libůstku, tentokrát to třeba byla píseň o Arthasově koni Invincible.
VÍCE V ČLÁNKU
/pic/uploaded/mozaika1

Interview s Rexxarem

Již druhý zábavný rozhovor, který napsal Javorovej, tentokrát o vztahu k jídlu, zvířatům a nakonec i gnómům! Jak je život novináře obtížný jsem se přesvědčil již minule, kdy jsem poskytl rozhovor se samotným Lich Kingem. Další rozhovor nebyl jednoduchý, protože mě čekala dlouhá cesta do Blade Edge's Mountains za Rexxarem. Mapa mi byla k ničemu. Bylo mi totiž řečeno, že Rexxar je samotář a toulá se po okolí. Příště si vyberu osoby bydlící někde na jednom místě.
CELÝ ČLÁNEK

WoW novinky a Blue posty

Hunter - Oficiálně potvrzeno: Náboje a šípy nebudou v Cataclysm "consumable", čili už nebudete muset v batohu tahat několik stacků šípů. Icecrown Citadel - Blood Prince Council
  • Prince Keleseth už nedává hromadná melee zranění. To znamená, že když se k němu dostanete příliš blízko a nemáte jeho aggro, nic se Vám nestane.
  • První Shadow Resonance by se měl objevit dříve, což dovolí tankovi Kelesetha mít na sobě víc orbů, pokud je Keleseth posílen už jako druhý. Blizzard totiž nechtěl, aby v tomto boji bylo nejtěžším aspektem to, který z princů bude posílen jako druhý.
  • Melee zranění princů bylo sníženo o 10% i v 10-man-instanci.
  • Empowered Flames nyní ztratí svou sílu, když je zasáhnete několika ohnivými střelami (Fireball atd.)
Icecrown Citadel - Blood-Queen Lana'thel
  • Blood-Queen už není naspawnovaná dokud Blood Princes neumřou. Nyní už se Vám nestane, že Vás její výsost vyruší při boji s princi.
  • Trvání Essence of the Blood Queen bylo zvýšeno na 60 sekund v 25-man a na 75 sekund v 10-man.
  • Blood Queen Lanathel už nebude dávat Vampiric Bite na pety.
Icecrown Citadel - The Lich King - Přístup do jeho křídla bude otevřen 03.02.2010.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet