Blackwing Lair se blíží

  WOW Classic    Blackwing Lair    Darkmoon Faire   

Na amerických oficiálních fórech se objevilo oznámení další "fáze" Classic WoW. Blackwing Lair, Darkmoon Faire, nové odměny a mnoho dalšího bude dostupné na všech realmech současně od 12. února 15:00 pacifického času (13. února 00:00). Čeho všeho se tedy dočkáme?

Blackwing Lair

Blackwing Lair attunement quest "Blackhand’s Command" bude dostupný již dnes, 10. ledna.

Level 50 Class Quest

Každý hráč, který dosáhne 50. levelu, si odemkne speciální questovou linku, kterou získá od trenéra své postavy v kterémkoliv hlavním městě. Questová linie bude zakončena questem s odměnou, budete si moct vybrat ze tří silných unikátních předmětů.

Nové odměny za reputace

The Argent Dawn, Thorium Brotherhood, Timbermaw Hold, Silverwing Sentinels a Warsong Outriders - u prodejců budou k zakoupení předměty původně přidané v patchích 1.6 a 1.7. Jen budete muset mít tu správnou reputaci.

Eternal Quintessence

Hráči, kteří  mají splněný quest "Hands of the Enemy" a Revered reputaci s Hydraxian Waterlords, nyní můžou získat Eternal Quintessence u Duke Hydraxis.

Darkmoon Faire

První Darkmoon Faire se ve World of Warcraft Classic bude konat již počátkem února. Sedmého února rozbijou cirkusáci své stany a 10. února je otevřou návštěvníkům. Darkmoon Cards začnou padat z bossů již ve středu 5. února.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Hromovapest 10.01.2020 13:00

Nám se vratily z classiku už všichni z guildy. A připravují se na příští týden kdy vyjde patch.

Flue 10.01.2020 14:51

Nejsem si zcela jistý, jestli se vrátily, ale vrátili určitě !!
S tím, že classic upadá, se dalo počítat, ale basic základnu to jistě mít bude, tak jako retail.

Každopádně. Střídám retail mezi classicem a rozdíl tu je. Když vyjde shadowlands, lidi to určítě příláká, ale určitě né ty nové, kteří wowo předtím nehráli. Nebo si dokážu představit co nynejší retail pro nového hráče musí znamenat. Kdežto classic lidi láká. Otazník zůstává to, jaký budou mít vliv na populaci, až blizz přidá všechny zábavný instance.

Lockdaar 10.01.2020 10:45

No taky mi trochu přijde, že ty fáze jsou vydávaný nějak trochu rychle za sebou. Nevím, jaký byl konkrétně časový rozestup mezi tehdejšími patchi, ale tímhle tempem to bohužel vypadá, že poslední fáze s Naxxramasem vyjde možná před spuštěním Shadowlands a Classic tak bude na konci své cesty. Tak nějak jsem před vydáním Classicu doufal, že by celý Classic a jednotlivé přidávání patchů trvalo něco kolem 2 let jako původní vanilla, ale pak po BWL už zbývá jen ZG, AQ s Naxxramasem a je konec... Lidi jsou ale hloupí a můžou si taky za to sami, forum bylo plné témat kde si stěžují, že tam nemají co dělat a ať přidají další obsah a za chvíli, až vyjde poslední fáze s Naxxramasem tak zas si budou stěžovat, že tam už nemají co dělat a pravděpodobně většina z nich zkrátka hrát Classic nadobro přestane, jelikož po Naxxramasu už nic není.
Možná, kdyby každý bezhlavě nerushoval a hrál normálně, tak by to na ty 2 roky Classicu vydalo. Já osobně dosbírávám poslední kousky pre-bis gearu a asi 300g na epic mounta, nedávno jsem dodělal všechny preqs potřebný na raidy nebo klíče k dungům a pak potom teprve začnu s onyxii a MC. Vědělo se to dlouho dopředu, že Classic není celkově obsahově nějak extra mega velký, aby vystačil na nějakou dlouhou dobu (kdo třeba nevěděl, tak stačilo pár minut věnovat googlu) a jestli se podle toho někdo nějakým způsobem aspoň trochu nezařídil nebo tomu trochu nepřizpůsobil svůj styl hraní a stěžuje si teďka, že tam už nemá co dělat, tak je to jen a jen jeho chyba a problém.

zahadum 10.01.2020 12:50

naprosto súhlas...chcú zrejme lepšie výsledky fiškálneho roku

kritik 10.01.2020 15:55

Ja nechapu proc porad nekdo takhle komentuje neco cemu vubec nerozumi, vanilla vysla v EU v unoru 2005 a Naxx v cervnu 2006 (TBC v lednu 2007).

BWL patch 1.6 v cervenci 2005, takze EU hraci meli pouze 5 mesicu na to vylevlovat a jeste vycistit MC a vybavit se na BWL, samozrejme realita byla takova ze 90%+ eu guild bylo v dobe vydani bwl jeste v MC a bwl zacli progressovat az nekdy na podzim, pouze par top EU guild zaclo BWl progresovat hned v dobe vydani.

kdyz to porovname s dnesnim classicem, kterej navic jede na easy mode patchi 1.12 tak ten vysel nakonci srpna 2019 a bwl bude v unoru 2020, tj nejakych 5 a pul mesice, takze je to jeste o pul mesice pomalejsi nez puvodni vanilla.

Opravdu ty komentare ze classic je uspechanej jsou asi ve smyslu ze zeme je placata, argumenty chybi , proste asi "ja si myslim ze zeme je placata tak to tak bude" .....







Akari 10.01.2020 17:09

@kritik Ale takto přesně hype kolem vanilla wowka u vetšiny lidí funguje. Prostě vzpomínky a domněnky jak to bylo nebo nebylo a pak když si to člověk zjistí, jak to všechno bylo, tak je to srovnatelné. Amíky ještě dokážu pochopit, protože tam byli ty 2 měsíce napřed, ale u Evropanů je to jenom neznalost.

Lockdaar 10.01.2020 17:11

@kritik některý věci v Classicu už uspěchaný byli a vyšli dříve než se původně plánovalo v tom rozpisu s fázemi, třeba Dire Maul a AV s WSG. Otázkou zůstává, jaký bude časový rozestup mezi posledními 3 fázemi po BWL (a jestli některý věci nevypustí zase o něco dříve) - myslím si, že to nereálný bohužel úplně není, aby poslední fáze vyšla klidně před Shadowlands (sice ještě bohužel nevíme datum vydání, ale nejspíš to bude někdy ke konci roku 2020) nebo chvíli po něm, zvláště jestli budou chtít lidi na ten nový datadisk primárně nalákat než na "starý" Classic (jakože asi chtít logicky budou).

Kaspo 10.01.2020 09:08

Nenahadzuje Blizzard tie fázy nejako rýchlo za sebou?

twice 13.01.2020 06:41

Tenhle komentář by tu byl i kdyby to vyšlo za další půl rok

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet