Blizzcon 2009 Den 2

Blizzcon

Před malou chvílí začal druhý den Blizzconu. Do sekce Blizzcon jsem přidal "Zajímavosti z Blizzconu", kam budu psát čerstvé novinky.

UPDATE: Snažíme se co nejvíc to jde, jenže jsme jen lidi, takže to nejde rychle, přidal jsem do článku info o BG a jistém systému.

UPDATE #2: Přidán World of Warcraft Cataclysm Q&A Panel (otázky a odpovědi). Nyní probíhá překlad Raids & Dungeons Panelu.

EDIT (23.8.09 - 00:00) by Al-ADAM - Je vidět, že Vás nový datadisk opravdu zajímá, protože 22.8.09 jsme měli na webu opravdu 7500 unikátních návštěv a dnes rekordních 13800 návštěv! Starý rekord (mimochodem z tohoto týdne) byl tak zvýšen o více než 2000! Navíc jsme se posunuli na 20. příčku na serveru Toplist v kategorii počítačové hry, před námi jsou ale takoví giganti, jako herní servery nebo poskytovatelé flashových her. Děkujeme Vám a na oplátku Vám slibuji, že web v novém kabátě a s novými funkcemi se pokusíme spustit, co nejdříve. Máte se na co těšit.

UPDATE #3: V patchi 3.3.0 pribyde Cross Realm LFG! Co to znamená? Znamená to, že budete moct chodit dungy s lidma z jiného serveru. Ješte dodám guild strom.

UPDATE #4: Přidáno info o Path of the Titans, nových dungeonech a raidech. A jelikož se blíží konec Blizzconu, chci Vás pozvat ještě na Ozzyho, který bude vystupovat na Blizzconu v 3:30 našeho času. Jack a Jerryky si jdou konečně lehnout a pořádně vyspat, proto se s Vámi loučíme a u příštího Blizzconu ČAU!
PS: Only joke! Zítra začnem pracovat na sekci Cataclysm, upravíme a opravíme chyby z překladu a přidáme slíbený obrázky.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet