BlizzCon 2016 - Virtuální vstupenky

http://media.wowfan.cz/uploaded/blizzcon2015
Stejně jako každý rok je zcela jasné, že ne každý se může dostat na BlizzCon, který bude letos opět v prosluněném kalifornském Anaheimu. Proto Blizzard opět vypustil do svého internetového obchodu virtuální vstupenky na BlizzCon 2016! „BlizzCon Virtual Ticket“ je vaše osobní online vstupenka na letošní show, která proběhne v pátek 4. listopadu a v sobotu 5. listopadu. Cena vstupenky je 39.99 dolarů. Vstupenka vám umožní sledování dvou kanálů, které budou živě přenášet oba dny BlizzConu v HD kvalitě. Na obou kanálech budou probíhat developerské panely, rozhovory, komunitní soutěže a samozřejmě úvodní a závěrečná ceremonie. Pokud vám unikne nějaká zajímavá informace, nestihnete přenos panelu nebo se budete chtít podívat na určitou část BlizzConu znovu, budete na to mít tři týdny po skončení akce.

Bonusová BlizzCon odměna

Virtuální vstupenka odemkne každému majiteli několik herních odměn pro většinu her Blizzardu, včetně World of Warcraft, Diablo III, Hearthstone, StarCraft II, Heroes of the Storm nebo Overwatch. Seznam odměn bude ještě upřesněn. Stejně jako minulý rok budou mít držitelé virtuálních vstupenek možnost zakoupení BlizzCon 2016 Goody Bagů. Letos se jedná o „box“ plný zajímavých sběratelských věcí, které nejsou jinde než na BlizzConu k sehnání. Letošní Goody Bags jsou omezeny počtem a stejně jako loni to znamená, že pokud nad objednávkou stále váháte, měli byste ji co nejrychleji dokončit. Krabice, resp. box plný zajímavých sběratelských kousků je stále možno předobjednat na Blizzard Gear Store. Stojí 35 dolarů (bez poštovného, balného, DPH). Na jednu virtuální vstupenku můžete zakoupit pouze jeden box.
https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/content_entry_media/g1/G1DBW5TDDRFO1469219753732 BlizzCon 2016 Goody Bag
Jako další bonus k virtuálním vstupenkám dostanete možnost zakoupení oficiálního a limitovaného vybavení z BlizzConu (trička, mikiny, atd.). Tento rok je prodej těchto věcí naplánován od 10. října do 6. listopadu.

Volně dostupná úvodní ceremonie a eSport

Pokud si nechcete zakoupit virtuální vstupenku, můžete sledovat několik přenosů zcela zdarma. Úvodní ceremonie bude stejně jako každý rok dostupná zcela zdarma. Stejně je tomu u eSport turnajů, které se na BlizzConu odehrají. A je na co se těšit! Proběhnou totiž finálová kola StarCraft II World Championship Series, Hearthstone World Championship, World of Warcraft Arena World Championship nebo Heroes of the Storm Fall Championship. Přenosy budou dostupné přes oficiální webovou stránku BlizzConu v HD kvalitě.


Naposledy upravil/a Bellatrix 01.08.2016 v 16:04:33.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet