BlizzCon 2020 v ohrožení

  Blizzcon    Blizzcon 2020    koronavirus   

Tak jako každý rok, i letos měl proběhnout svátek všech příznivců her od Blizzardu. Očekávali jsme novinky, spuštění Diablo Immortal, možná představení dalšího datadisku pro World of Warcraft. Ale vzhledem ke koronavirové pandemii se možná letos žádného BlizzConu nedočkáme, a pokud ano, tak nejspíše jen ve velmi omezeném režimu.

Saralyn Smith zdroj

 

Zdravím Blizzard komunitu,

 

Herní festival je nejspíš ta poslední věc, která lidem nyní vytane na mysli, stejně je tomu i mezi lidmi zde v Blizzardu. Spousty událostí napříč světem se ruší, jsou odkládány nebo přesunuty do online režimu, to vše jako odpověď na COVID-19. I nás se lidé ptají, jaké máme plány pro letošní BlizzCon. Zde je krátká zpráva.

 

Milujeme BlizzCon, víme, že spousta z vás s námi tuto lásku sdílí a stejně jako my se těší, že si odpočinou, potkají přátele a budou se bavit. Stejně jako my, i mnoho z vás je po mnoho týdnů v izolaci, v obležení, a v některých případech přímo zasažení koronavirovou pandemií a tím spojenými změnami, které se po celém světě dějí. Těšíme se, až se s vámi budeme moct opět osobně potkat a společně slavit.

 

Doufáme, že se věci koncem roku zlepší, ale bohužel v současné chvíli nedokážeme říct, zda se BlizzCon 2020 bude konat. Zdraví naší komunity, zaměstnanců a všech, kteří pomáhají na BlizzConu, je naší nejvyšší prioritou. Zda a jak bude s BlizzConem naloženo budeme možná vědět několik měsíců před vlastním konáním. Jakmile budeme mít jasnější zprávy, dáme vám vědět.

 

Chtěli bychom zmínit, že před vypuknutím pandemie jsme dokončovali program pro letošní BlizzCon. Vlastně na tom stále děláme, a to navzdory změnám, které v Blizzardu proběhly*. To znamená zvažování možností, které se nám naskýtají, s ohledem na show, ale i na vaše zážitky. Víme, že BlizzCon z naší strany obsahuje spoustu příprav, proto uděláme vše pro to, abychom vám co nejdříve a co nejjasněji poskytli důležité informace.

 

Prosíme, buďte na sebe hodní a mějte se dobře.


Saralyn Smith
Fury Warrior, Executive Producer of BlizzCon

 

*Zaměstnanci v současné chvíli pracují z domu.

 

Nezbývá jen doufat, že se sitauce okolo koronaviru uklidní a BlizzCon 2020 nebude zrušen.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

WitekCZ
Vít Plchot

WitekCZ je autorem 381 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet