Bonusová událost, další křídlo LFR a Withered J'im

http://wowfan.cz//pic/news/Legion_news2
Máme za sebou další úspěšný týdenní restart všech serverů. Čeká na nás hned několik nových věcí, které můžete již nyní vyzkoušet.

Emerald Nightmare – Looking for Raid

Dokončili jste první křídlo Emerald Nightmare v Looking for Raid? Pokud ano, můžete se tento týden konečně dostat i do druhého křídla, ve kterém na vás čekají další tři bossové. U prvního křídla se samozřejmě nic nemění a je stále dostupné. Poslední křídlo, tedy část raidu, ve které naleznete i posledního bosse, se otevře za dva týdny, tedy 19. 10. 2016.

World Boss - Withered J'im

S novým týdnem je k dispozici i nový boss, kterého naleznete na Broken Isles. Tento týden jde o Withered J'im. Za zabití můžete získat Artefakt Power nebo předměty s iLevelem 860. Společně s bossem samozřejmě přichází i týdenní World Quest.

Týdenní bonusová událost – World Quest

V předchozím datadisku jsme si zvykli na několika denní bonusové události, které vždy dodávaly bonus k určité akci (dungeony, reputace, pvp, aj.). Tentokrát Blizzard představil týdenní bonusové události. Tento týden je zaměřen na World Questy. A co to znamená? K dispozici je nový úkol The World Awaits. Pro splnění musíte dokončit 20 World Questů. Za odměnu ovšem dostanete 5000 Order Resources, které můžete využit v Class Halls. Buff, který dodá 50 % procentní bonus k získané reputace za World Questy. Pokud tedy stále chcete lepší reputaci s jakoukoli frakcí, můžete tento týden využít právě této akce.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet