Bude někdy Warcraft IV?

Kdosi z Vás na shoutu postnul odkaz na neoficiální "trailer" na pokračování kultovní strategie Warcraft IV. Tím neoficiální myslím to, že s ním Blizzard nemá vůbec nic společného. Hned teď Vás upozorním, abyste si nedělali zbytečné naděje, protože pokud Blizzard začne na Warcraft IV pracovat (.. kdoví ale možná ne něm již pracují..), rozhodně to nebude nějak brzy, jelikož z toho, co se mi podařilo zjistit (a nevím jak moc je vše oficiální) by se na Warcraftu IV mohlo začít pracovat až po několika dalších projektech Blizzardu.

  • Viceprezident Blizzardu pro game-design řekl, že Starcraft II, bude vydán jako tři různé hry - a poté dodal, že tak by to asi plánovali i s Warcraftem IV, který by byl rozdělen na jednotlivé kampaně! Po Starcraftu by chtěli vytvořit další RTS, což by opět mohle být potvrzení pokračování Warcraftů. Zdůraznil však také, že prostě nelze vyhovět všem fanouškům. Po vydání prvních her od Blizzardu si také fanoušci StarCraftu a Brood Waru stěžovali, proč Blizzard dělá pokračování Warcraftu. Ale bylo to to, co Blizzard chtěl...
  • Fanoušci série Warcraft si myslí, že hra by měla úspěch. Není to však pouze jejich názor, ale i odborníci na herní ekonomiku se shodli, že Warcraft IV by měl v klidu rozdrtit jiné RTS, pokud by si zachoval svou kvalitu. K tomuto názoru se ale Blizzard nevyjádřil.
  • Blizzard řekl, že pokud by tu byly lidé, kteří by tlačili na další Warcraft RTS, bylo by to něco, co by určitě chtěli zvážit. Opravdu ale na ničem podobném nepracují. Jejich developeři zrovna pracují na těchto projektech: Wrath of the Lich King, StarCraft II, Diablo III a navíc Blizzard plánuje nějakou další MMORPG. Až budou tyto projekty hotové, je jasné, že Bliizard bude zvažovat co dělat dál - Warcraft IV je určitě jedna z možností, i když to zrovna neřekli.
  • Z těch úlomků, které zazněly na hlavně na Blizzconu se ale dá složit obraz, který nám říká: Blizzard nám opravdu možná naznačuje, že W4 chystá a naznačuje nám, že ho "někdy snad" vydá.
  • Odkazy: Warcraft IV fan site | Neoficiální, pěkně udělaný trailer


Sepsal jsem tuhle novinku hlavně proto, aby jste zbytečně nedoufali po jedné trochu nepřesně zprávě na shoutu :).
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet