Bylo získávání flyingu na Legionu k ničemu?

  Legion    7.3    Argus   

Podle všech nově dostupných informací nebude možné na Argu létat. Byla tedy veškerá námaha hráčů nadarmo?

 

To je poměrně složitá otázka, protože každý tuto problematiku vnímá jinak. Proto se populace WoW dělí do táborů, kdy jeden tábor je rád, druhý bojuje za mounty a zbytku to je prostě jedno.

 

Přeci jen ale můžeme létat po obloze Broken Isles, takže si dovolím říct, že všechna ta námaha nebyla nadarmo. I když na druhou stranu mi přijde, že jsou tímto krokem hráči ošizeni, když vezmeme v potaz, kolik práce dalo získat létání. Tudíž by podle mého názoru měly být nároky na získání létání na Broken Isles nižší.

 

Mimo flying mountů na Argu nenalezneme ani flight paths, nebo jak já tomu rád říkám "lítáky" (Flight masters). K cestování po této nehostinné planetce budeme používat převážně Lightforged Beacons nebo ground mounty.

 

Navrch k tomu dostaneme šanci upgradnout svou píšťalku item #141605 pomocí předmětu item #152964. Díky ní budete po použití přeneseni k nejbližšímu Lightforged Beaconu.

 

A jako klasicky tento upgrade nedostaneme jen tak. Naneštěstí si ho jakožto "velcí" hrdinové musíme zasloužit, tudíž je pro získání tohoto upgradu zapotřebí status Revered s frakcí Argussian Reach.

 

Spousta hráčů si stěžuje na plnění reputací, protože je rozdíl plnit úkoly a pobíhat okolo jako "tank" Blood death knight nebo jako "papír" mage. Další problém je respawn mobů, který je opravdu příliš rychlý, tudíž farmení určitých reputací, obzvlášť na altech, dokáže být po čase velmi frustrující.

 

Jaký je váš názor na celou situaci? Jste spokojeni s tím, že nebudete moci létat na Argu? Nebo jste naopak pro létání? To nám dejte vědět do komentářů.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Praotectrekkie 08.09.2017 09:59

Pro alty by bylo určitě řešením získat Krokul Flute "account wide", podobně jako třeba mounty, čili jedna postava by se prokousala k požadované reputaci a ostatní by už pak upgradovanou píšťalkou měli. Otázkou ale je, jestli k tomu budou v Blizzardu ochotní.

žokej 08.09.2017 06:17

Nelétání na Argusu není nějak otravné. Ono jsou to v podstatě dost malé lokace, takže v tom problém nevidím ty bacony stačí. Ono ten argus taky není žádná pastva na oko abych se na něj ještě díval z výšky. Támdle skála a démon, támdle skála, támdle elita a jedem...Jsem vděčný rychlosti equipování. Udělal jsem si Demon Huntera, že ho prostě začnu mainit, jak příjde Argus. Vylevelen přes invaze, potají čekajíc v login screenu. Ihned jak dorazil patch vyrazil jsem na skálovitá prostředí klátit démony. Během jednoho týdne, do včera, se mi povedlo natahat 902ilvl, bez legendárek. /played 1d 2hod. Celkem legrace, jak to jde nahonit všechno za chvíli. (Je fakt,že jsem měl štěstí na big invazi, kdy mi padla 935 věc a z bonus rollu 930).

Domimaru 07.09.2017 20:46

Ehm... První část patchfinderu mi vyskočila bez toho aniž bych se o ní snažil, proste jsem jen hrál a bum achiv, druhá část to same. Takže aniž bych se snažil tak mužu expit alty pohodlně s litaním. A to že na Argusu neni litani? Koho to sakra zajima sak furt nemuzu litat ani v Silvermoonu

Lockdaar 07.09.2017 21:49

Jakožto spíše už casual hráč jsem u pathfinderu taky neměl žádný problém se získáním - nebo spíše jsem s tím nějak počítal a plnil potřebný věci na to s předstihem (reputace, dějový linie atd.) a nepřišlo mi vůbec teda, že by to bylo nějak složitý. A že na Argusu nebude lítání je mi vcelku fuk, stačí mi, že jde lítat na Broken Isles

Sanchezz 12.09.2017 13:38

@Lockdaar
On jediný problém byl víceméně jen v reputaci s Nightfallen. Jediná věc, která zabrala nejvíc času byla, když jsi předtím repku,wq, storyline nedělal.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet