Cataclysm změny, Mozaika, České guildy v ICC, TCG

Ghostclawler se pokusil osvětlit několik změn v chystaném datadisku Cataclysm. Některé staty se budou měnit, protože jsou příliš jednoduché a nudné (Intellect), jiné budou odstraněny, protože se ve hře příliš neuchytily a neměly příliš smysl (armor penetration). S Cataclysmem se také zvýší počet životů a to hlavně, aby se prodloužil čas mezi obdržením zranění a smrtí, což by mělo vylepšit jak PvP tak PvE. Jak už to poslední dobou často bývá, Blizzard vydal další část své mozaiky, která se skládá z fotografií hráčů a fanoušků World of Warcraft. Do dokončení mozaiky zbývá odeslat posledních 3500 fotek! Blizzard také odhalil další nikdy dřív nezveřejněný obrázek, tentokrát jde o pekelného Orka sloužícího Plamenné Legii.
/pic/battlecry_bonuses/small/16-felorcOhavný Ork sloužící Plamenné Legii od Samwise Didiera.
Minulý týden jsme Vás zahrnovali informacemi o guildách, kterým se v ICC daří (Paragon zatím stále vede, jako jediným se jim podařilo zabít HC Putricida). Nezmínili jsme se ale o českých guildách, které na tom také nejsou špatně. Drak'Thulské guildy Stones a Black Division již obě dvě dvě porazily Lich Kinga, Black Divison však již minulé úterý, čímž si tento týden zpřístupnila Heroic módy. V nich se jim podařilo zabít již první tři bosse. Jestli Vás zajímá video Black Division vs. Lich King, můžete si ho stáhnout z jejich stránek. Stejně jako guilda Stones si vede alianční guilda E q u i l i b r i u m ze serveru Burning Blade.
/pic/uploaded/tcg
Pro hráče World of Warcraft: Trading Card Game mám takovou ošemetnou zprávu. Blizzard oznámil, že neprodlouží smlouvu s dosavadním výrobcem karet Upper Deck. Neznamené to však, že by Blizzard rušil TCG, již se prý poohlížejí po novém výrobci. Edice Scourgewar tak může být poslední na nějakou dobu. Podle všeho by to však nemělo trvat až tak dlouho, protože Blizzard slíbil, že hráči čekající na výhry z turnajů je dostanou.

Naposledy upravil/a Wrent 08.12.2010 v 22:46:45.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet