Červenec 2017 ve World of Warcraft

  This month    Měsíční přehled    Co je nového   

Červenec je tady a s ním přichází hned několik herních událostí, u kterých byste neměli rozhodně chybět! Pojďme se společně podívat, co na nás ve hře čeká.

 

Darkmoon Faire – 2. – 8. července

Měsíc začíná zpřístupněním Darkmoon Faire, který se dočkal menší aktualizace. Hráči se mohou těšit na novou metalovou kapelu, která zahraje každých 60 minut. Samozřejmostí zůstávají nejrůznější denní úkoly, aktivity a hry.

Fireworks Spectacular – 4. července

Již dnes končí Midsummer Fire Festival a stejně jako každý rok se mohou i letos hráči těšit na závěrečné oslavy v podobě velkých ohňostrojů. Ohňostroje se opakují každou hodinu blízko Booty Bay.

Pet Battle Bonus Event – 5. – 12. červenec

Máte-li jakéhokoli peta, kterého chcete dotáhnout na 25: úroveň, máte tento týden velkou šanci! V průběhu této události, můžete získat třínásobek zkušeností při vyhraném souboji v Pet Battle.

Tomb of Sargeras – Raid Finder – 12. a 26. července

Pro nenáročné hráče se otevřou další části nového raidu Tomb of Sargeras! Hráči tak budou moci vyzkoušet nové souboje proti bossům Legie a získat zajímavé odměny.

Burning Crusade Timewalking Event – 12. – 19. července

Hráči, kteří mají 71. nebo vyšší úroveň, mohou vyzkoušet přetvořené dungeony z datadisku Burning Crusade. Z Timewalking dungeonů můžete získat zajímavé odměny a za získanou měnu, můžete nakupovat transmog předměty, pety nebo třeba mounta.

 

Tentokrát se budete moci vydat i do nově přetvořeného raidu Black Temple, který bude poprvé dostupný v Timewalking.

PvP Brawl: Deep Six – 12. – 19. července

Nový PvP Brawl nabídne souboje dvou týmů po šesti hráčích ve všem známým battlegroundech Warsong Gulch, Silvershard Mines a Temple of Kotmogu. Každý battleground bude mírně upraven oproti klasické verzi, takže můžete očekávat například jinak umístěné vlajky ve Warsong Gulch.

Auction House Party House – 12. – 19. července

Hlavní aukce ve Stormwindu a Orgrimmaru se promění ve velké taneční sály a hráči si tak budou moci užít trochu zábavy!

Arena Skirmish Bonus Event – 19. – 26. července

V tomto týdnu budete moci získat mnohem více Honoru za výhry v Arena Skirmishech. Pokud stále nemáte maximální úroveň PvP úrovní, rozhodně neváhejte.

World Quest Bonus Event – 26. července – 2. srpna

V této události získáte bonusovou reputaci pro frakci, u které budete zrovna dělat World Questy. Zda stále nemáte odemknuté všechny reputace na Exalted, budete mít poslední týden července šanci vše napravit.

Kirin Tor Tavern Crawl – 31. července

Mágové Azerothu si také rádi odpočinou. Skočte do portálu a užijte si pohodu, kterou pro vás mágové připravili.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet