Chystá se Blizzard na oznámení bety Burning Crusade?

  burning crusade    classic    beta   

V katalogu Battle.net aplikace se objevila drobná změna, která však může hodně napovídat. Blizzard do ní totiž přidal klienta pro betu Classicu. Jelikož současný Classic samozřejmě už žádnou betu nepotřebuje, může to znamenat jediné: že Blizzard hodlá v dohledné době spustit beta testování jiného "Classicu". A sice mnohými netrpělivě očekávané expanze The Burning Crusade.

 

Spekulace o znovuspuštění prvního WoW datadisku tak nabírají na obrátkách poté, co bývalý člen serveru Nostalrius přišel s tvrzením, že beta Burning Crusade nás čeká na jaře 2021. Tuto informaci posléze upřesnil s tím, že to má být konkrétně březen.

 

Je dost dobře možné, že Blizzard se chystá na konkrétní oznámení bety Burning Crusade, aby poskytl fanouškům alespoň nějaké přesnější datum něčeho, na co se mohou těšit – jelikož Shadowlands po odložení z původního 27. října pevně stanovené datum vydání stále nemají a víme jen, že to bude někdy letos.

 

Spolu s případným oznámením "Classic TBC" se snad také dozvíme, jak Blizzard nakonec naplánoval, že bude TBC navazovat na Classic. V březnu tohoto roku rozeslal mezi hráče dotazník na toto téma:

 

Kdybyste měli zauvažovat nad potenciálními způsoby, jakými by hráč mohl zahájit cestu své postavy v "Classic" Burning Crusade, kterou z následujících možností byste preferovali nejvíce?

 

  • Pokračovat v hraní svého současného Classic charakteru na existujícím serveru a poté přejít do Burning Crusade expanze, ale zároveň aby existovala možnost transferu na Classic server, kde bude maximální level stále 60.

  • Začít úplně novou postavu na levelu 58 na novém Burning Crusade serveru.

  • Začít úplně novou postavu na levelu 1 na novém Burning Crusade serveru.

  • Pokračovat v hraní svého současného Classic charakteru na existujícím serveru, kde bude maximální level stále 60, a zároveň aby existovala možnost transferu na Burning Crusade server.

  • Žádná z možností. 

 

Datadisk Burning Crusade byl prvním datadiskem WoW, vyšel v roce 2007 a hned v den vydání se prodalo téměř 2,4 milionu kopií, což z datadisku dělalo nejrychleji prodávanou PC hru té doby. Zároveň jde o jeden z hráči nejvíce oblíbených datadisků. Přinesl dvě nové rasy – draeneie a krvavé elfy, nové zóny, instance, létání a celou řadu dalších věcí.

 

 

Těšíte se na Classic Burning Crusade? (Já jako na smilování.) A jaká varianta přesunu z Classicu na TBC by vám nejvíce vyhovovala?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Lockdaar 23.10.2020 16:19

Já se na BC těšil snad i o trochu víc než na Classic, jelikož to byl opravdu jedinej datadisk, na kterej mám ty nejkrásnější a nejlepší vzpomínky z celýho WoW, ale po těch naprosto příšerných zkušenostech zejména s tím eventem AQ, který doslova pohřbil moje poslední zbytky naděje v Classic komunitu, si to ještě hodně rozmyslím, jestli bych tam na BC chtěl vůbec hrát. Na Classic mě to po těhlech zkušenostech a znechucení co se z něj stalo, už vůbec netáhne a nejspíš se tam už nevrátím ani na ten Naxxramas raid, na který jsem se ze začátku hodně těšil. Je bohužel hodně pravděpodobný, že to na BC dopadne ve finále stejně jako na Classicu, respektive že tam bude hrát stejná sorta lidí, která teď na Classicu hraje, tzn. třeba min-maxeři, speedruneři a do toho všeho + tuna botů. A jestli tam náhodou opět zavítají někteří staří WoW veteráni, tak ti stejnak pravděpodobně za chvíli odejdou stejně jako to bylo na Classicu...
Na Classicu jsem našel x lidí, u kterých vím, že to byli opravdu staří hráči z vanilly/BC, ale už měsíce jsem tam nikoho z nich neviděl že by byl někdy teď poslední dobou online

Yuuka 23.10.2020 17:59

Bohužel máš pravdu. Současná "komunita" classicu ho velice úspěšně zabila společně s boty a laxním přístupem Blizzardu.
Ne BC mně ve světle současných událostí opravdu netáhne.

kritik 23.10.2020 18:22

Souhlasil bych se vším co by řečeno, Ale TBC má ještě jednu nevýhodu oproti classicu a to že je tam z 99% úplně stejnej content jako v retailu, stejný questy stejný zony atd, přidali tam snad jen pet battle mastery.

To byla velká výhoda classicu, alespon pri questování ten pre cata world, kterej jinak ve hře už neni.

Takže nakonec jiný jsou akorat classy z te doby a puvodni Zul Aman raid.

V kombinací s dnešní wow kominutou to pro mě neni moc duvod to hrát, možná bych si tam akorat vylevlil 60-70 a tim by to haslo pro mě.

Tonino 24.10.2020 18:04

Asi ti neodporucam to hrat. Nepoznam ta, ale poznam seba. Niektore veci na ktore s nostalgiou v peknom spominame si nechajme ulozene v pameti tak, ako si to pametame. Nekazme si ten dojem, lebo teraz uz ten zazitok nebude taky ako vtedy a ty si zbytocne pokazis nieco, co je pekne. Sam si mal iste nejake spomienky na vanillu a teraz, ked si hral classic ... to bolo uplne ine. Niekedy aj ked je to to iste, aj tak to nieje to iste.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet