Články od různých autorů

Velké nabírání redaktorů ještě nekončí. Dnes tu totiž mám hned 5 článků menší až střední velikosti od tří různých autorů! Dva z nich, konkrétně Jacka a Crusadera jsem právě dnes přijal do našeho týmu a brzy by se měli pokusit o samostatné vložení článku.

Crusader napsal článek o dvou dalších nehratelných rasách (další články, co mi poslal, jsou také velmi dobré). Některé klany těchto ras spolu dokonce bojují, například jako The Oracles a Frenzyheart Tribe. Určitě jste poznali, že jde o Gorloc a Wolvar. Mimojiné jsem právě dnes založil novou sekci Rasy, kde se právě budou články o nehratelných rasách objevovat.

Jack mi také poslal hned několik článků, on se ale specializuje na taková témata, která na webu až tak často neřešíme, jde prostě o takové různé libůstky a zajímavosti. Dnes Vám přináším článek, který nese název Proč je WoW tak populární? a také článek o WoW Mountain Dew limonádě. Tyto články se těžko někam zařazují, proto jsem vytvořil novou sekci Další články, kam budu podobné věci dávat. Až dopíšu tuto novinku, projedu i Archiv a naházím tam i další články, na které se nikde jinde neodkazuje.

A konečně Thorin přeložil velice zajímavý rozhovor s autorem tzv. Papercraftu - WoWka z papíru. Jde o člověka, který si vlastně vytváří vlastní modely věcí/postav z WoW z papíru a slepuje je.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet