Články od různých autorů!, Šaman - Otázky a odpovědi

tuskarr Po nějaké době jsem opět vybral nějaké články z toho, co mi poslali zájemci o redaktorský post. To znamená, že dnes jsem na web přidal hned pět nových článků, určitě je o čem číst :).

Crusader pro Vás napsal článek o další nehratelné rase, jde prý o jeho nejoblíbenější rasu a já si myslím, že i mezi Vámi se najdou tací, kteří tuto rasu milují. Nemám na mysli nikoho jiného než mroží muže Tuskarry a opravdu vyčerpávající článek o nich.

Od Hrdlyho tu mám články hned dva! Pro hráče na oficiálních serverech nejsou sice již příliš aktuální, protože se týkají datadisku The Burning Crusade, ale na našem webu je i dost hráčů hrajících na free serverech (že by návrh na další anketu?), kde WotLK ještě nějakou dobu nebude a tak tyto články určitě ocení. Přečíst si můžete PvE návod na Holy Paladina a něco o Nejlepších předmětech pro Fury Warriora.

Od Jacka tu mám kratší článek o konfliktu Virtuální reality a skutečnosti, ve kterém se dozvíte trochu více o jedné již docela časem zašlé události - přesněji o virtuálním pohřbu jedné zemřelé přítelkyně z guildy...

A nakonec tu mám ještě takovou zvláštní lahůdku :). Soudce totiž napsal básničku o guildovním First Killu Sarthariona a nazval jí Balada o Dračici, rozhodně to stojí za čtení.

Tyto články najdete v rubrice Další články.


Blizzard spustil sérii rozhovorů s vývojáři své hry, které se budou týkat všech povolání. Jako první se objevily Otázky a Odpovědi: Šaman (anglicky, uvidíme jestli zapracujeme na překladu).

Také Vám raději oznamuji, že tu v brzkých dnech moc nebudu, takže se nebudu moci starat o web nějakou větší formou. Když tu náhodou budu, zapracuju asi na programu na Festival Fantazie, takže se snad budou činit redaktoři, kteří na Festival nejedou. :)
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet