CZ TITULKY NA TALES OF THE PAST 2, MV2

Dneska prohližím mail a co nevidím, někdo mi poslal titulky na ToTP2 dříve než Bloodwyn stihl dokončit ty svoje... tak jsem je otestoval a jsou opravdu profi ... takže si je můžete stáhnout a konečne si vychutnat ten pravý zážitek z tohoto filmečku. A dále něco, aby jste si to ToTP2 měli v čem přehrát ... Stále přehráváte videa v neschopném Windows media playeru a hledáte něco lepšího, s více možnostmi a větší kompatibiliou ? MV2 Player je zcela zdarma a poskytuje pohodlné přehrávání jak hudby, tak (především) videa. Snadná obsluha pomocí mezerníku (play/pause), dvojklik = fullscreen a CTRL + kolecko nahoru/dolu = skok o +/- 5 sekund :))

Ve filmu už jsou integrované anglické titulky ... přidáním českých extérních vznikne něco nečitelného ... zde je návod na to, jak to poupravit :)

Pausnětě si přehrávání, klikněte pravým na "plátno" a z dlouhého roletováho menu dole zvolte NASTAVENÍ ... v tomto nastavení si pak nalevo klikněte na TITULKY a nastavte to na FULLWIDTHBAR a barvu zvolte ČERNOU ... takže za titulkama bude celý pruh černý .... titulky pak můžete posunout úplně dolů, když najedete do levého okraje a chytnete tam okraj titulkového pásu ! Zde je obrázek, který by vám celé toto nastavení měl ulehčit :P


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet