Další World First a přídavky před Cataclysmem

Paragon – další World First

Lich KingGuilda Paragon zaznamenala další úspěch v Icecrown Citadel (25man) na heroic obtížnosti. Po krátké době pokořili Proffesora Putricida, a tak jim nyní zbývá už jen samotný Lich King. Jak se ale zdá, jeho pokoření nebude vůbec jednoduché. Na 10man verzi hodnota jeho HP dosahuje skoro 30 milionů a na 25man verzi přesahuje neuvěřitelnou hranici 100 milionů. Jen tak pro porovnání – průměrné HP bossů na normální obtížnosti jen výjimečně přesahuje 40 milionů (10 milionů v 10man verzi).
Kdo si myslíte, že pokoří Lich Kinga na heroic obtížnost jako první?
/pic/uploaded/lfyournext

Přídavky před datadiskem

Většina z vás už určitě nakoukla do hlubin Icecrown Citadel, a tak si určitě kladete otázku: ,,Co bude dál?“ Blizzard plánuje před příchodem Cataclysm několik menších přídavků jak pro PvE, tak i pro PvP. Žádné bližší podrobnosti nejsou známy, a tak můžeme pouze spekulovat. Určitě se ale dočkáme minimálně jedné další sezóny pro arény a pravděpodobně nejednoho malého přídavku i pro ty, co preferují raidování. Každopádně se do datadisku nudit nebudeme!
Co by se vám líbilo za přídavek?
Goblin Mimochodem, další část Battlecry mozaiky je na světě a s ní i pár nových artworků. Brzy už bude hotová, ale vy se ještě stále můžete podílet na její tvorbě!

Naposledy upravil/a Wrent 11.12.2010 v 17:09:23.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet