Death & Taxes, Farmer

Možná trochu neobvykle začnu dnes takovou smutnou zprávou. Guilda, která udělala dohromady 13 world first killů a 16 US first killů se v pátek oficiálně rozpadla. Ve World of Warcraft sice už nikdy víc nebude, ale v Síni Slávy vydží ještě hodně dlouho. Mluvím o guildě Death and Taxes a která ač patřila k Alianci, byla rozhodně známá spoustě lidem a mezi některými byla snad i oblíbená... Odpočívej v pokoji

Jelikož nic jiného se ani vlastně neděje a psát nějaký článek se mi ne vyloženě nechce, ale prostě na to nemám chuť, mám tu pro vás něco malinko unikátního a zajímavého, i když ne zas tak úplně nového. Jenom vás snažně prosím: Nikdo to neberte VÁŽNĚ! Nehodlám zas odpovídat na shoutu na dementní dotazy :D.

Ale k věci... Kdysi dávno jsem na netu našel fiktivní povolání Farmer s propracovanými talenty apod. Materiálu je to docela hodně, takže překládat to vše nebudu, ale vyjmu z toho alespoň nejzajímavějšíá věci. Pro zbytek se můžete podívat tady.
  • Používá jakýkoli armor nebo zbraně
  • Má velmi málo abilit, a pokud nějaké má, jsou zaměřené na vydělávání peněz, teoreticky si dokáže zaplatit měsíční poplatek "sám"
  • Ostatní hráči ho nemají rádi
  • Jelikož má tak málo schopností, je opravdu lehké za něj hrát
  • Hlavním znakem farmera je rollovani úplně na cokoli. Když se ho zeptáte proč, řekne: "Pro kámoše, pro někoho z guildy" apod.
  • Pokud je vaše HP nízké, začněte ihned utíkat. Utíkejte tak dlouho, dokud si to creep nerozmyslí. Umíráním ztrácíte goldy za opravu zbroje.
  • Pokud vidíte že někdo na LFG hledá přímo nějaké povolání, použijte své talenty a přeměnte se, abyste vypadali jako právě to povolání.
  • Neninjujte příliš brzo... je lepší počkat až na konec raidu kde padají nejlepší věci, protože jinak vás vykopnou až moc brzy.
  • Po každém ninjnutí používejte svou abilitu na změnu jména!
  • Výběr Grind talentů: Zvýšení radiusu Find Herbs/Minerals o 600yardu, Zvýšení peněz z monster o 5%, Zvýšení výdrže předmětů o 75%, 3edivé předměty se prodají vendorovi o 15% víc, Snížení ceny repairů o 75%, Kouzlo - Na hráče - Zvýšení okruhu všech monster ze kterého útočí na 70yardů - snížení rychlosti o 10% - nemůže použít mounta, Při Find Herbs/Minerals zobrazí navíc i věci, které se mají spawnout do 5 minut, Zvýšení šance na drop zelené věci o 0.5 procenta, Kouzlo - Respawne vše v okolí 300yardů, Zvýšení šance na drop modrých věcí o 0.15%, Zvýšení šance na drop fialových věcí o 0.05%, 2% šance na zabití moba jednou ranou pokud je o tři levely a vííc nižší
  • Výběr Auction Talentů: Zabránění hráčů bidovat na item, na který si zrovna bidnul na 5 minut, Snížení aukční zálohy o 50%, Zobrazení dobry trvání aukcí v minutách, Dovoluje mluvit jazykem druhé frakce, Ozančená aukce expirne o 25 minut dříve než by měla, Kouzlo - Na 50 minut vás udělá friendly s oběma frakcemi, Při tradování se druhému hráči předá pouze 95% peněz, které byli zobrazeny v okně, Dovolení přístupu k aukcím obou frakcí, Když se odpojíte, váš charakter bude pokračovat ve spamovaní trade channelu o vašich aukcích, Zobrazí vedle hráčova jména i počet jeho goldů, Kouzlo - Automaticky odpojí 15 lidí v AH, aby nebyli lagy, Kouzlo - Expirnutí všech aukcí levnějších než vašich
  • Výběr Ninja talentů: Ke všem rollům se přidá 5 bodů, Kouzlo - Na 10 minut můžete lootovat až 10 mrtvol, které nepatří vám, Kouzlo - Změní vaše jméno na 5 hodin na jměno někoho kdo je offline, Zvyšuje počet mrtvol, které lootujete při group lootu o 5%, Přeměny - přemění vás na povolání, které si vyberete - používáte jeho vlastnosti, ale jsou o 90% méně účinné, Kouzlo - Změní Greed-Need loot tak, že item vždy dostanete vy, ať vyhraje kdokoli, Kouzlo - Na 10 sekund vás udělá master looterem
Doufám, že jste se alespoň trochu pobavili a že to bylo přehledné. Snad už brzy anarchYho info o WotLK...
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet