Deadmines

  Dungeon    Vancleef    Defias   

 

Historie

 

Ještě před samotným příchodem orků byly doly považovány za jedno z hlavních těžebních center nerostných surovin království Stormwindu. Po První Válce však vlivem korupce a magie Onyxie v přestrojení jako Catrana Prestor způsobila, že cech Stonemason's Guild, který měl poválečnou opravdu Stormwindu na starosti, nedostal za svou práci zaplaceno. To vyústilo v nepokoje, při kterých přišla královna Tiffin o život a z velké části cechu se stalo dnes již známé bratrstvo Defias. To si pod velením Edwina Vancleefa zřídilo štáb operácí právě v Deadmines a téměř převzalo kontrolu nad celým Westfallem. Během počátků World of Warcraft však byl Edwin zabit dobrodruhy a Defiasové považováni za poražené, avšak skutečnost byla trochu jiná...

 

Současnost

 

Defiasové poraženi až tak nebyli, jak se na první pohled mohlo zdát. Od Cataclysmu většina zón prošla změnami, včetně Westfallu s Deadmines. V rámci questění ve Westfallu je nám odhaleno, že Edwin Vancleef měl dceru Vanessu, která postupně bratrstvo znovu dávala dohromady a kula vůči Stormwindu pomstu za otcovu smrt. Nicméně ji a její lokaje čekal stejný osud jako Edwina. Nebo ne?

 

Statistiky

Level: 15+ (od 85 zpřístupněna heroic obtížnost)

Prostředí: jeskyně, doly

Lokace: Moonbrook, Westfall -> Eastern Kingdoms

Obtížnosti: Normal, Heroic

Frakce: -

 

Trash mobové - na které si dávat pozor

 

  • npc #48445 - tito mobové nejsou sami o sobě hrozbou, nicméně nepullujte jich více. Jejich autoattacky nejsou zrovna slabé a aplikují na vás poměrně silnou dotku spell #90098.
  • npc #48418 - casteři, kteří mohou být ve větším počtu mobek poměrně silní. Hlavním úkolem je nenechat je vykouzlit spell #91004 a spell včas interuptnout. V tom vám ale může bránit buff, který na sebe často aplikují spell #92001, a který je učiní imunní vůči jakémukoli crowd controlu. Tento buff dispelujte. Také okolní mobky může posilnit buffem spell #90047, díky jemuž se raději vyhněte pullování větší skupinky a jeďte postupně.
  • Také se na samém začátku a konci setkáte s kanóny, které z dálky budou střílet na označené místo v určitých intervalech (poznáte podle ohnivě černé zbarvené podlahy).
  • npc #47404 - je třeba, aby tank tyto roboty postavil zády k partě, jelikož mají silný cleave a dávat si bacha na knockbacky (odkopnutí). Healeři by také měli dispelovat debuff spell #90099, který dávají na náhodné hráče. 
  • npc #48417 - tito mobové jsou nebezpeční a zároveň užiteční spellem spell #90932. Vykouzlí na určitém místě červenou bublinu a všichni, kdo v ní stojí, mají zvýšený damage. Chcete tedy, aby v bublině nestál nidko z nepřátel, ale zároveň ji jako DPS můžete využít sami pro sebe. 
  • npc #48521 - tito piráti jsou nebezpeční svým kouzlem spell #90398, které je třeba pravidelně interruptovat.

 

Bossové

 

1. npc #47162

 

Glubtok je ogr, na kterého jste mohli narazit během questění ve Westfallu. Defiasové o tomto ogrovi zaslechli, že oplývá nestabilní destruktivní mocí mága a rozhodli se ho najmout pro své operace.

 

Normal obtížnost:

  • 1. fáze: Glubtok na sebe bude střídavě aplikovat buffy spell #87859 a spell #87861, které způsobí, že jeho autoattacky budou dávat bonusový damage. Občas se v místnosti teleportne a resetne si veškerý threat. Fáze trvá, dokud Glubtok nedosáhne 50 % svých životů.
     
  • 2. fáze: Začíná v okamžiku, kdy Glubtok má 50 % a trvá až do skončení celého encounteru. Poznáte to tak, že se teleportuje do prostřed místnosti a spustí se mu monolog, během kterého na chvíli na vás nebude útočit a začne kouzlit spell #88009. Po celé místnosti se objeví magické oranžové a modré kruhy, ve kterých byste neměli stát. Spelly z fáze první nahradí právě ty, díky nimž Glubtok bude v kouzlení kruhů pokračovat až do své smrti. 
     
  • Shrnutí: Vyhýbejte se kruhům. Nestůjte u tanka.
     
    • Tank: Otočte bosse směrem od party. V 1. fázi buďte připraveni na občasný reset aggra.
    • Healer: Nic zvláštního.
    • Damage: Nic zvláštního.

 

Heroic obtížnost:

  • 1. fáze: Glubtok na sebe bude střídavě aplikovat buffy spell #87859 a spell #87861, které způsobí, že jeho autoattacky budou dávat bonusový damage. Občas se v místnosti teleportne a resetne si veškerý threat. Fáze trvá, dokud Glubtok nedosáhne 50 % svých životů. V heroic obtížnosti je tato fáze neměnná.
     
  • 2. fáze: Začíná v okamžiku, kdy Glubtok má 50 % a trvá až do skončení celého encounteru. Poznáte to tak, že se teleportuje do prostřed místnosti a spustí se mu monolog, během kterého na chvíli na vás nebude útočit a začne kouzlit spell #88009. Po celé místnosti se objeví magické oranžové a modré kruhy, ve kterých byste neměli stát. Spelly z fáze první nahradí právě ty, díky nimž Glubtok bude v kouzlení kruhů pokračovat až do své smrti.

    Na heroic obtížnosti zde přibydou 2 věci. Ihned po vstupu do 2. fáze se po délce celé místnosti objeví rotující ohnivá vlna (spell #91398), která místnost rozdělí na dvě poloviny. Dále, ony oranžové a modré kruhy nyní budou spawnovat mobky, které však mají málo životů, ale větší počet znamená ohrožení.
     
  • Shrnutí: Vyhýbejte se kruhům a pravidelně se pohybujte tak, aby vás spell #91398 nezasáhla. Klíčem je zkrátka se (téměř) neustále pohybovat, aby vás toho zasáhlo co nejméně.
    • Tank: Otočte bosse směrem od party. V 1. fázi buďte připraveni na občasný reset aggra. V 2. fázi se snažte na sebe nabrat mobky, které budou vycházet z oranžových a modrých kruhů.
    • Healer: Nic zvláštního.
    • Damage: Jakmile tank na sebe nabere mobky spawnuté z oněch kruhů, pravidelně je společně s bossem "cleavujte".

 

2. npc #47296

 

Helix byl původně členem Bilgewater kartelu, který se přidal k Hordě. Avšak každý goblin má svou cenu a Helixovi byla Defiasy nabídnuta slušná suma, které zkrátka nešlo odolat.

 

Normal obtížnost: 

  • 1. fáze: Helix od začátku boje sedí na zádech svého parťáka, npc #47297. V této fázi se objevují pouze 3 věci. První jsou bomby. Ačkoli netargetnutelný prozatím, Helix začně házet bomby na náhodné hráče. Bomby na onom místě zůstanou nejdéle 18 sekund, poté se samovznítí, naštěstí je jejich dosah velmi malý. Druhá věc je ta, že npc #47297 občas chytí jednoho náhodného hráče, a spolu s ním prudce narazí do klád dřeva opodál. Třetí věc je ta, že npc #47297 občas hodí Helixe na náhodného hráče, kdy po dobu 10 sekund Helix prudce autoattackuje svůj cíl. Fáze končí zabitím npc #47297.
     
  • 2. fáze: Začíná ihned poté, co npc #47297 zemře. Helix se stává targetnutelným a v podstatě dělá to, co v první fázi. Postupně skáče na náhodné hráče a háže bomby s větší frekvencí. 
     
  • Shrnutí: Vyhýbejte se bombám, jak je to jen možné. 
    • Tank: Tahejte bosse pryč od bomb. Mějte na paměti, že v první fázi se Helix nedá tankovat, přestože zde skáče na náhodné hráče. Soustřeďte se pouze na npc #47297​​​​​​​.
    • Healer: Soustřeďte svůj healing na hráče, na kterém je zrovna Helix, ať už během první či druhé fáze. Jeho rychlé autoattacky nejsou zrovna slabé. Zároveň dohealujte toho, kdo byl obětí nárazu do dřeva během fáze první.
    • Damage: Nic zvláštního.

 

Heroic obtížnost:

 

  • Helix od začátku boje sedí na zádech svého parťáka, npc #47297​​​​​​​. V této fázi se objevují 3 věci. První jsou bomby. Ačkoli netargetnutelný prozatím, Helix začně házet bomby na náhodné hráče. Bomby na onom místě zůstanou nejdéle 18 sekund, poté se samovznítí, naštěstí je jejich dosah velmi malý. Druhá věc je ta, že npc #47297 občas chytí jednoho náhodného hráče, a spolu s ním prudce narazí do klád dřeva opodál. Třetí věc je ta, že npc #47297​​​​​​​ občas hodí Helixe na náhodného hráče, kdy po dobu 10 sekund Helix prudce autoattackuje svůj cíl. Fáze končí zabitím npc #47297​​​​​​​.

    Na heroic obtížnosti však Helixe doprovází npc Helix Crew, kteří jsou netargetnutelní a háží na vás stejné bomby jako Helix a jsou přítomni i ve fázi druhé, až do konce souboje. Ve výsledku se budete tedy muset vyhýbat mnohonásobně většímu počtu bomb. Další věc je ta, že onen náraz do dřevěných klád dřeva s npc #47297 nyní způsobí cíli poškození za 60 % životů fyzickým zraněním. A v neposlední řadě, pokud jste tím šťastným vyvoleným, na kterého skočil Helix, zanechá na vás tikající bombu spell #88352, která vás po vypršení vymrští do vzduchu.
     
  • 2. fáze: Začíná ihned poté, co npc #47297​​​​​​​ zemře. Helix se stává targetnutelným a v podstatě dělá to, co v první fázi. Postupně skáče na náhodné hráče a háže bomby s větší frekvencí. 

    Helix však na heroic obtížnosti, stejně jako v první fázi, zanechá na své oběti spell #88352 a Helix' Crew je přítomna i v této fázi.
     
  • Shrnutí: Vyhýbejte se bombám, jak je to jen možné. Pokud jste obětí Helixe a máte na sobě spell #88352, můžete použít obranné cooldowny, ale spíš doporučuji najít místo, kde se nachází překážky směrem nahoru ke stropu (například si stoupněte pod spracovanou kládu uprostřed místnosti), abyste zredukovaly výšku, ze které následně budete padat. Fall damage je primárně to, co tuto mechaniku činí nebezpečnou. Neváhejte tedy použít i levitaci či Slow Fall.
    ​​​​​​​
    • Tank: Tahejte bosse pryč od bomb. Mějte na paměti, že v první fázi se Helix nedá tankovat, přestože zde skáče na náhodné hráče. Helix' Crew ignorujte. Soustřeďte se pouze na npc #47297​​​​​​​.
    • Healer: Soustřeďte svůj healing na hráče, na kterém je zrovna Helix, ať už během první či druhé fáze. Jeho rychlé autoattacky nejsou zrovna slabé. Zároveň dohealujte toho, kdo byl obětí nárazu do dřeva během fáze první. Připravte se dohealovat i oběť spell #88352.
    • Damage: Nic zvláštního.

 

3. npc #43778

Defiasové byli především ikoničtí tím, že vyvíjeli tzv. harvestery. Jednalo se původně o pomocné stroje ke sklizni, avšak tito pacholci je přetvořili v zabijácké stroje. Foe Reaper 5000 je pravděpodobně tím nejsilnějším prototypem vůbec. Abyste mohli začít souboj, je třeba celou místnost vyčistit od npc #47404. Celý souboj má pouze jednu fázi. Foe Reaper je v podstatě souboj, kde vám (healerovi) bude házet klacky pod nohy neustálý AoE damage. 

 

Normal obtížnost: 

  • Pokud Foe Reaper zacástí spell #88481, začne se rychle a náhodně točit po místnosti, zatímco uděluje plošný damage všem blízkým cílům. vzhledem k efektu tohodle spellu se damagi pravděpodobně nevyhnete, avšak není tak velký, jen zkuste stát s rozestupy. Nicméně nebezpečný je spell spell #88495. Foe Reaper se zaměří na místo náhodné hráče a po 5 sekundách se tam vydá s tím, že udělí velký damage všemu, co mu stojí v cestě. Dávejte si však pozor, jelikož jakmile boss dosáhne 30 % svých životů, jeho fyzický damage se zvýší o 100 % až do jeho smrti.
     
  • Shrnutí: Zkuste mít rozestupy a moc nepokoušejte spell #88481. Nicméně, pokud Foe Reaper použije spell #88495, okamžitě mu jděte z cesty a pokud jste cíl, tak co nejdál od zbytku skupiny.
    ​​​​​​​
    • Tank: Otočte bosse zády ke zbytku party. Stejně, boss má neustálý cleave.
    • Healer: Věnujte pozornost převážně spell #88495, avšak buďte připraveni nejen healovat tanka, ale mějte v zásobě i AoE healy.
    • Damage: Pozor na spell #88495.

 

Heroic obtížnost:

  • Pokud Foe Reaper zacástí spell #88481, začne se rychle a náhodně točit po místnosti, zatímco uděluje plošný damage všem blízkým cílům. vzhledem k efektu tohodle spellu se damagi pravděpodobně nevyhnete, avšak není tak velký, jen zkuste stát s rozestupy. Nicméně nebezpečný je spell spell #88495. Foe Reaper se zaměří na místo náhodné hráče a po 5 sekundách se tam vydá s tím, že udělí velký damage všemu, co mu stojí v cestě.

    Nicméně se na Heroicu objevuje další mechanika. Po dobu celého fightu se budou spawnovat addky npc #49229, které působí pravidelný příjem nemalého AoE damage. Tyto addky ke všemu přijímají o 50 % menší magický damage. Váže se k tom uvšak mechanika druhá. Kousek za Foe Reaperem bude moci jeden nasednout do stroje npc #49208, kterými addky můžete držet pod velmi nápomocným crowd controlem a ke všemu je stroj imunní vůči fire damagi, který addky působí. Nemusíte jej však použít.
     
  • Shrnutí: Zkuste mít rozestupy a moc nepokoušejte spell #88481. Nicméně, pokud Foe Reaper použije spell #88495, okamžitě mu jděte z cesty a pokud jste cíl, tak co nejdál od zbytku skupiny. Jeden hráč by však měl využít výhody npc #49208.
     
    • Tank: Otočte bosse zády ke zbytku party. Stejně, boss má neustálý cleave. Addy npc #49229 se fixují na náhodné hráče, tudíž s nimi nic neuděláte.
    • Healer: Věnujte pozornost převážně spell #88495, ale s přítomností addů npc #49229 si připravte i AoE healy.
    • Damage: Pozor na spell #88495. Jeden z DPS by měl nasednout do  npc #49208. Ulehčí to celý souboj.

 

4. npc #47626

V životě admirála Ripsnarla, dříve zvaného jako James Herrington, hrála velkou roli worgenská kletba. Nyní se však stal důstojníkem juggernautské lodi, kterou Defiasové chtěli v minulosti použít proti Stormwindu.

 

Normal obtížnost:

  • Celý souboj probíhá v dvou fázích, s tím, že ta druhá se pravidelně opakuje na základě Ripsnarlových životů a po jejím skončení se Ripsnarl opět přesouvá do fáze první.
     
  • 1. fáze: V této fázi se de facto jedná o tank and spank, avšak měli byste zde dbát na rozestupy, jelikož boss pravidelně používá swipe. S každým uděleným autoattackem získává Ripsnarl bonus k damagi prostřednictvím spell #88737
     
  • 2. fázeNastává v okamžicích, kdy Ripsnarl je přiveden na 75 %, 50 % a 25 % svých životů. Ripsnarl zmizí v mlze a po celou dobu této fáze se pravidelně spawnují addky npc #47714, které se postupně proměňují čím dál do silnější podoby. Pokud npc #47714 nezabijete do 8 sekund, dojde k proměně. Pokud addku nezabijete do 8 sekund ani zde, promění se nakonec v npc #49390, která cástí silný AoE spell #92042. Fáze zhruba po půl minutě skončí a v tomto okamžiku Ripsnarl použije na náhodného hráče spell #104750. Opět se vrácí do fáze první.
     
  • Shrnutí: Stůjte s rozestupy, pokud je to možné. Připravte se zabít npc #47714, jakmile se spawnou.
    ​​​​​​​
    • Tank: Otočte bosse zády k partě.
    • Healer: Nic zvláštního.
    • Damage: Zabte npc #47714, jakmile se spawnou.

 

Heroic obtížnost:

  • Souboj se na heroic obtížnosti liší pouze tím, že Ripsnarl bude používat spell #104750 během celého souboje, a že addky npc #47714 se budou spawnovat o mnoho častěji v okamžiku, kdy Ripsnarl dosáhne 10 % svých životů.

 

5. npc #47739

Captain Cookie je murlocký kuchař Defiasů. Jedná se jak o vtipný, tak unikátní souboj.

 

Normal obtížnost:

  • Celý souboj má pouze jedinou fázi a mechaniku. Cookie uprostřed paluby rozpálí kotel na jídlo, do kterého skočí, a ze kterého bude všemožně po podlaze házet jídlo. Jsou dva typy jídel: Rotten (zkažené) a Good (to dobré). V čem je tedy háček? Budete mít možnost na tato jídla kliknout, a sice, že zkažené jídlo na vás umístí dotku, zatímco to dobré vás buffne. Problém je však v tom, že Rotten jídlo oplývá negativní aurou, která ve svém okolí damaguje blízko stojící hráče. Cookie však tato jídla háže zcela náhodně. Může se tedy stát, že paluba bude převážně plná rotten jídla, což znamená, že se budete msuet postupně "obětovávat", kdo si ho troufne sníst.
     
  • Shrnutí: Jezte jen dobré jídlo, špatné pouze v případě, že paluba jím překypuje. Můžete veškeré jídlo také ignorovat, celý souboj je čistě dps fight. Zde pro vybudování strategie můžete použít trochu kreativity, co se týká přístupu.
    ​​​​​​​
    • Tank: Nic zvláštního. V případě, že je paluba plná rotten jídla, vy jste pravděpodobně ten / ta, kdo musí palubu trochu "pročistit".
    • Healer: Připravte si AoE spelly v případě, že vaše paluba je plná rotten jídla. Pokud se ocitnete v situaci, že rotten jídlo musí někdo sníst a dotka má na něj čím dál tí mvětší efekt, připravte se healovat i dotyčného.
    • Damage: Pokud můžete, jezte zdravé jídlo, jinak nic zvláštního. V případě nejhorší potřeby pomozte tankovi vyjíst rotten jídlo.

 

Heroic obtížnost:

  • Na Heroicu se oproti Normalu nevyskytují žádné rozdíly.

 

6. npc #49541 - POUZE HEROIC

Vanessa je posledním bossem dungeonu v případě, že jej jdete na Heroic obtížnost. Po zabití Cookieho se z kabiny, ze které vyběhl, objeví papírový leták. Ještě než se s Vanessou dáte do boje, musíte splnit menší event, abyste se k ní dostali. Kliknutím na leták event započnete.

 

Vanessa vás všechny omráčí a probudíte se svázání nad kotlinou žhavé lávy v místnosti, kde se nacházel Foe Reaper. Postupně se budete muset, avšak občas trochu zpomalení, dostat přes různé nástrahy zpět na loď, přičemž postupně potkáte iluze všech předchozích bossů s Vanessiným komentářem. Ze spárů provazů se osvobodíte tak, že kliknete na všechny 4 kohouty, které pohánějí páru ve stroji, na kterém jste připoutáni. Svítí zelenou šipkou, takže si jich nelze nevšimnout. 

 

1. část: Glubtok

 

Ihned poté, co se osvobodíte, vám Vanessa bude povídat o Glubtokovi. Vyražte opět stejným směrem k lodi. V této části se budete potýkat vyhýbání se ohňům a ledovým kruhům. Iluze Glubtoka se nachází u prvních dveřích. Její porážkou se přesunete dále. 

 

2. část: Helix

 

Jakmile porazíte iluzi Glubtoka, iluze Helixe se spawne na tom samém místě. Ohně zmizí, avšak celou místnost zaplní pavouci. Tudíž za jakoukoli cenu stůjte u dveří a poražte Helixe.

 

3. část: Foe Reaper

 

Porážkou Helixe se dveře otevřou a vy se nyní budete muset dostat ke vchodu, které vede na molo k lodi. Cestou se však budete muset vyhýbat elektrickým paprskům, které jsou v chodbě rozmístěny. Je to jen o načasování. U dveří poražte iluzi Foe Reapera.

 

4. část: James Harrington

 

Zde bude vaším úkolem postupně zachránit členy Harringtonovy rodiny rozmístěné po celé cestě až k lodi ze spárů worgenů, na jejímž konci musíte porazit iluzi Jamese Harringtona. V této části postupným zabíjením worgenů budete dostávat buff k navýšení rychlosti pohybu. Tímto event končí a můžete se vydat na palubu, kde jste porazili Ripsnarla a Cookieho. Vanessa zde na vás bude čekat.

 

Vaneesa:

  • Celý souboj se může zdát poměrně jednoduchý s pár pravidly, na která budete muset myslet. Nicméně čím méně Vanessa bude mít životů, tím se její ability stanou více nebezpečnými. Celý souboj se v duchu strukturu nese podobně, jako s Ripsnarlem, akorát komplikovanější. Znamená to tedy dvě fáze s tím, že ta druhá je spíše taková "mezifáze", která se odvíjí od počtu životů.
     
  • 1. fáze: Souboj začíná normálně tank a spank. Vanessa však občas použije spell #92614, díky čemuž se na chvíli stane imunní proti damagi. Tuto abilitu bude používat do doby, než se její životy dostanou k 25 %. Dále se občas rychle bude chargovat z hráče na hráče použitím spell #92622. Občas se teleportne za náhodného hráče, na kterého aplikuje dotku použitím spell #92619. Občas si zavolá na pomoc addky. Je třeba si konkrétně dávat pozor na npc #48417. Zde platí stejné pravidlo, aby nepřátelé s Vanessou nestáli v spell #90932, které by naopak mohli využít vaši DPS. 
     
  • 2. fáze: Jakmile Vanessa dosáhne 50 %, 25 % (a během své smrti), nechá vybouchnout nálože umístěné na palubě a celá paluba bude zasažena smrtelnými ohni. Abyste se jim vyhli, použijte provazy na kraji paluby, které vás na tento konkrétní okamžik přesunou do bezpečí a automaticky vás znovu hodí na palubu. Část ohňů však zde po zbytek souboje zůstane. Po první detonaci na 50 % svých životů však bude Vanessa dostávat po zbytek souboje stackující se buff spell #95542, díky němuž se její abiltiy stanou čím dál tím nebezpečnější. Souboj se po každé explozi znovu přesune do první fáze. 
     
  • Shrnutí: Damagujte Vanessu a cleavujte addy, pokud jsou přítomni. Jakmile si Vanessa hodí spell #92614, soustřeďte se na addy, abyste zbytečně neplýtvali damagem do nezranitelné Vanessy, během tohoto buffu. Jakmile Vanessa v příslušném okamžiku začne detonovat nálože, použijte provazy na kraji paluby, abyste se vyhli smrtelnému damagi z náloží. 
     
    • Tank: Pravidelně spolu s Vanessou naberte na sebe addy a dávejte si pozor, aby vaši nepřátele nestáli v ... .
    • Healer: Vaše schopnosti soustřeďte převážně ke konci souboje, kdy Vanessa bude díky spell #95542 čím dál tím nebezpečnější.
    • Damage: Pravidelně cleavujte, zabíjejte addy, abyste předešli velké přesile. Jinak se soustřeďte čistě na Vanessu. Využijte případné možnosti a vstupte do ..., která vám zvětší damage. 

Achievementy vázané k dungeonu

 

V tomto dungeonu můžete získat část achievementů potřebných k achievementu achievement #4845, za jehož splnění jste odměněni mountem item #62900. Všechny tyto achievementy se vážou pouze k Heroic obtížnosti.

 

achievement #5366 - nedovolte, aby vás při souboji s Glubtokem zasáhla spell #91398.

 

achievement #5367 -  zabte 20 Mine Rats během souboje s Helixem. Krysy se spawnou v okamžiku, kdy v 1. fázi Lumbering Oaf někoho narazí do klád dřeva. Krys se však na poprvé nespawne hned 20, tudíž se v 1. fázi musíte trochu zdržet a postup opakovat. Nutno podotknout, že krysy jsou klasifikovány jako "Critter", tudíž je netargetnete okamžitě. 

 

achievement #5368 - vaším cílem je udržet životy npc #49208 (obzvláště, pokud jej použijete) po celou dobu souboje nad hodnotou 90 %.

 

achievement #5369 - vaším cílem zde je, aby spell #92042 byl vykouzlen celkem třikrát během celého souboje. Docílíte toho tak, že addky npc #47714, které se spawnují během mlhy, se proměnily v npc #49390, které poté spell #92042 kouzlí. Jednejte však postupně, jelikož se jedná o velký AoE damage.

 

achievement #5370 - v podstatě se jedná o to, abyste za celý souboj měli maximálně 1 stack dotky z rotten jídla (tzn. snědli max. pouze jedno rotten jídlo).

 

achievement #5371 - k splnění tohoto achievementu musíte do 5 minut od Vanessina eventu zahájit s Vanessou souboj (zkrátka ji do 5 minut od eventu pullnout).

 

Významné postavy

 

  • Vanessa Vancleef

 

Unikátní loot

 

Na Heroic verzi zde padají věci potřebné k eventu Love is in the Air a Feast of Winter Veil- item #22206item #44731 a item #21524. Dále pokud vyznáváte piráctví, můžete si přijít na nejeden transmog piece, například item #65166​​​​​​​.

 

Zajímavosti

 

  • Vanessa ve skutečnosti finální boj s vámi přežila a objevuje se v Legionu jako šampión pro Rogue v rámci jejich Order Hall kampaně. Jak to bude s Defiasy v budoucnu není zatím známé.
  • Vanessa i achievement achievement #5371​​​​​​​ jsou referencí na film V jako Vendetta.
  • Dungeon disponuje i teleportérem. Pokud se stane, že wipnete například o Foe Reapera, na začátku dungeonu se nachází teleporter, který vás dopraví do určité části Deadmines. Možnosti teleportu se však odvíjí od zabitých bossů.

 

Galerie

 

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet