Dungeony - Karazhan

arazhan je prastará opuštěná věž, která stojí na jihu Dedwind Pass. Stala se známou hlavně proto, že v ní dlouhou dobu žil Medivh, poslední Strážce Řádu Tirisfal. Ten byl však během První války zabit skupinkou Stormwindských bojovníků a Medivhovým bývalým učedníkem Khadgarem. Od té doby je věž opuštěná. Ve věži však zůstali různé vize, vzpomínky, oživlé mrtvoly bývalých návštěvníků věže a i další anomálie. Karazhan, nazývaný také Slonovinová věž, je ohromný. Uvnitř se nachízí ohromné jídelny, příjímací sály či pokoje pro hosty, stejně jako kuchyně, knihovna či pracovna na úplném vrcholku věže.

Informace o dungeonu

  • Umístnění: Deadwind Pass, Karazhan
  • Doporučovaný level: 70
  • Maximální počet hráčú: 10
  • Hlavní nepřátelé: Nemrtví, Humanoidi, Démoni¨
  • Čas resetu: 7 dní
  • Ke vstupu je potřeba speiální klíč (Master Key), který se dá získat dlouhou sérií úkolů (viz. questy níže). Klíč musí mít všichni, nestačí pouze jeden (s patchem 2.4 je potřeba pouze pro otevření brány)
Když vstoupíte do Karazhanu, ocitnete se ve stájích. Odsud se většinou chodí na prvního bosse se jménem Attumen the Huntsman. Vydáte se rovně, kde jsou hlavně duchové koní a jejich pánů. Na všechny funguje Shackle Undead i pasti, takže je rozhodně využijte. Postupně se probijete až ke koni, který se jmenuje Midnight, a je pasivní (žluté jméno), takže automaticky neútočí. To je první boss.

Attumen the Huntsman
Když zaútočíte na koně a uberete mu asi 5% životů, objeví se jeho jezdec. Jezdce přebere off tank, a zabíjí se kůň. Když má kůň přibližně 30% HP, jezdec na něj nasedne, doplní životy a resetne aggro. Teď už jen stačí zničit tohoto jezdce z koněm. Kůň je jednoduchý, dává asi tak 1,5 až 2 tisíce zranění do tanka. Jezdec dává něco přes 2 tisíce a je lepší ho tankovat dál od ostatních, protože dává cleave. Jezdec navíc pořád dává curse, který zvyšuje šanci na miss. Když už je poté jezdec zpět na koni, chargne někdy náhodný cíl asi tak za 3-5 tisíc zranění. Z lootu je kromě klasíckých epiků zajímavý hlavně mount, který vypadá jako Midnight (zelený nemrtvý kůň). Bohužel šance na jeho drop je asi jen 0.25%. Padá z něj pouze 1 Badge of Justice.

[Handwraps of Flowing Thought] - Leather Wrist
[Harbinger Bands] - Cloth Wrist
[Gloves of Saintly Blessings] - Cloth Hands
[Gloves of Dexterous Manipulation] - Leather Hands
[Stalker's War Bands] - Mail Wrist
[Whirlwind Bracers] - Mail Wrist
[Vambraces of Courage] - Plate Wrist
[Fiery Warhorse's Reins] - Mount
[Spectral Band of Innervation] - Finger
[Worgen Claw Necklace][Steelhawk Crossbow] - Crossbow
[Gauntlets of Renewed Hope] - Plate Hands



Moroes
Po zabití Midnighta se vyplatí zabít ještě jednu skupinku mobů za ním, protože tam se hráči co mají alespoň honored s Violet Eye můžou opravovat a kupovat si epické Blacksmithing a Enginering recepty. Poté se vraťte ke schodům. Vydejte se po nich nahoru až dojdete do tanečního sálu. Moroes se nachází v jídelně vlevo a tak si tam vyčistěte cestu a zabijte všechny moby v jídelně. Moroes má u sebe další čtyři služebníky. Ti se většinou zabíjejí první, ale nemusí to tak býýt. Obecně platí, že čím víc priestů, tím lepší, protože všichni čtyři sluhové jdou Shackle. Omarkujte tedy moby a určete si pořadí, ve kterém je zabijete. Ty v klecích (Shackle) si můžete nechat až po Moroesovi. Samotný Moroes dává Někdy Couge na MT, takže je potřeba aby byl OT druhý v aggru. Dále dává Blind, který se dá odstranit - je to poison. A nakonec jeho hlavní a nejhorší abilita - Vanish. Moroes se přepne do stealthu a dá na náhodného člena raidu Garrote, které je asi na 5 minut a tiká za 1300 za 3 vteřiny. Dá se odstranit například bublinou apod. Z něj už získáte 2 Badge of Justice a loot je také možná trochu zajímavější než z koníka.

[Emerald Ripper] Dagger
[Crimson Girdle of the Indomitable] Plate Waist
[Boots of Valiance] Plate Boots
[Belt of Gale Force] Mail Waist
[Edgewalker Longboots] Leather Boots
[Nethershard Girdle] Cloth Waist
[Royal Cloak of Arathi Kings] Cloak
[Shadow-Cloak of Dalaran] Cloak
[Signet of Unshakable Faith] Finger
[Brooch of Unquenchable Fury] Neck
[Moroes' Lucky Pocket Watch] Trinket
[Idol of the Avian Heart] Relic

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet