Dungeony - Razorfen Kraul

azorfen Kraul je domovem Quilboarů, neboli Prasečích lidí. Jejich domov je těžce opevněný v kořenech, které pravděpodobně vyrůstají z demigoda Agamaggana. Nachází se v Barrens, daleko na jihu. Nepřátelé jsou v rozsahu 24-27 levelu. Meeting Stone se nachází na souřadnicích 43,90..



řed deseti tisíci lety, během War of the Ancients, mocný demigod Agamaggan vyšel do bitvy proti Plamenné legii. Přestože kolosální kanec (boar) padl v boji, díky jeho pomoci se podařilo zachránit Azeroth od zničujícího osudu. V průběhu let začaly v místech, kde stekla jeho krev na zem, růst masivní trny (thorns), vystupující ze země.


Quilboar, považovaní za smrtelné potomky mocného boha, obsadili tuto oblast a střežili její posvátnost. Srdcem těchto trnitých kolonií je většině znám jako Razorfen. Velká část Razorfen Kraulu byla dobita starou čarodejnicí, Charlga Razorflank. Podle jejího pravidla mohli shamani quilboarů do jisté míry útočit na své rivalské kmeny, stejně jako na vesnice Hordy. Podle spekulací, Charlga dokonce jednala s agenty Scourge - její nic netušící kmen se tímto řadí k Nemrtvým, aby konal zákeřné věci.

Mapy





Informace o dungeonu

  • Umístnění: jih Barrens
  • Doporučovaný level: 24-29
  • Maximální počet hráčů: 5(10)
  • Hlavní boss: Charlga Razorflank
  • Hlavní nepřátelé: Quilboar

Galerie screenů




Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet