Facebook Armory aplikace

Před pár dny spatřila světlo světa aplikace na Facebooku, která zobrazí aktivitu Vaší postavy kamarádům na Facebooku. Jedná se o aplikaci pro hráče, kteří hrají na ofiku, takže freečkaři to ani nezkoušejte. ;-)

/pic/news/face-armory

Aplikace je přímo propojená s Vašim účtem a tak se informace přenáší takřka v reálném čase. Tudíž Vaši přátelé uvidí, každý úspěch (lootnutí nového itemu, splnění achivmentu atd.) ihned. Jak se ale k aplikaci dostat?
  • Aplikace se musí propojit s Vašimi Armory, aby správně fungovala. Proto po Vás bude žádáno přihlášení k Battle.net účtu v jiném okně. Nemusíte se bát, jedná se o přihlášení na pravé, zabezpečené adrese.
  • Po úspěšném spojení pokračujte k výběru charakterů. Můžete si vybrat až 5 postav na svém účtu, u kterých se bude zobrazovat aktivita.
  • Poslední bod je nastavení. Zde si můžete nastavit, co chcete, ať se zobrazuje. Dole je dokonce i možnost, kde zrušíte automatické postování vašich úspěchů svým přátelům.
Pokud aktivně využíváte Facebook, máte plno kamarádů, kteří hrají World of Warcraft a chcete se jim chlubit, tak je tato aplikace pro Vás jasná volba.

EDIT 3.2.2010: Informace o aplikaci se objevily na oficiálních stránkách spolu s FAQ.

Naposledy upravil/a Snake Plisken 03.02.2010 v 17:50:36.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet