Great Sea & Azshara, Anketa

Pamatujete na WoWkaře? Napsal pro nás další článek, který se tentokrát ještě více zaobírá jedním z možných návrhů pro další datadisk - Velkým Mořem a Azsharou.

Jak je to vlastne s kráľovnou Azsharou? Mnohí sú presvedčení, že Azshara je mŕtva, iní si zas myslia, že je niekde v spletitom podsvetí, niektorí zasa vravia, že krik ktorý počujeme na plážach Kalimdoru patrí práve jej. Najpravdepodobnejšia verzia je však tá, že Azshara nezmizla spolu s palácom ale bola Starými Bohmi zmenená na nagu ako nám to jasne v knihe dáva najavo Knaak. Azshara a Starý Bohovia patria medzi najväčšie záhady warcraftu. Faktom ostáva, že Azshariny nagovia majú plnú slobodu v tom komu budú verní, isté však je, že Azshara bude vždy ich kráľovnou a Starý Bohovia budú mať vždy moc nad Azsharou.

Také jsem (konečně) vytvořil novou anketu, která se k tomuto článku možná trochu vztahuje. Ptá se Vás totiž na Váš názor ohledně dalšího datadisku - chceme vědět, který z návrhů, které jsem uvedl ve článku Další datadisk?, byste nejraději chtěli. Stará anketa o oblíbenosti Wrath of the Lich King skončila docela nerozhodně, výsledky najdete v sekci Ankety.

Mimochodem - víte jak tu máme tu lištu s různými videi? Já jsem se na jedno zrovna podíval, nese název Naxxramas the Movie 2009 (Jack) a jde o opravdu precizně udělané video. Podívat se můžete na Stream a nebo si ho rovnou stáhnout.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet