Info

Poslední dobou se zde začiná oběvovat strašně moc dotazů jak starých, tak nových, takže zde napíšu trochu informací, které by vám snad měli pomoct se zorientovat.
  • Co se týče nového Patche pro officiální Blizzard realmy, tak váží 201Mb a začne se vám stahovat při pokusu se lognout do hry. Jeho označení je 2.0.3 a přináší sjednocení hry pro všechny hráče. Teď ať každý zbystří: Na datadisk přechází všechny realmy, otázka toho, jestli budete hrát datadisk nebo ne záleží na vás. Pokud koupíte, máte vše, pokud ne, máte to co doposud a hra je stále kompatibilní. Nemůžete všask dosáhnout lvl 70, či nosit nové itemy a podobně. Tato informace je PRAVDĚPODOBNĚ jistá ;)
  • Na webu mimo jiné, že jsme přesáhli 200 000 návštěv, tak se toho moc neděje .. akorát každých pár dnů hodím něco pro pobavení nebo nějakou zábavu. Proč ? Čekám na datadisk, kde se vetšina věcí změní a až tehdy začnu kompletně dodělávat web, aby byl aktuální ... tím myslím Povolání, Profese a jiné GameInfo ;)
  • Pár dotazů bylo ohledně loga webu. Psal jsem že zůstane část "zimy" a toto období končí v půlce měsíce, kdy vyjde datadisk a s ním očekávejte nové logo.
  • Co se týče talentů, tak bohužél hráčům free serveru neporadíme, protože stránky wowhead.com od kterých máme talent builder už nemají tu starou verzi, kde jsou 31 stromy, pouze 41 stromy po patchi. Takže linkovat talenty a radit se už nyní můžou jen hráčí Offic realmů. Je nám líto.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet