Info o WotLK

Ačkoli jsem vám sliboval nějaké gameinfo, musím to ještě trochu odložit, protože mám menší problémy s obrázky, ale místo toho Vám přináším nějaké další zajímavé info o Wrath of the Lich King (asi brzo dojde k celkovému shrnutí všech poznatků o připravovaném druhém datadisku k WoW).

WotLK přinese systém, ve kterém budete dosahovat různých úspěchů. Objeví se Vám zde nová tabulka, která bude tyto úspěchy zaznamenávat. Možností jak si připsat některý z úspěchů na své konto je spousta, budou se dělit např. zabíjení bossů, dělání úkolů, objevování lokací, zabíjení nepřátelských hráčů, skillování profesí, získávání reputací apod. Budou zde také úspěchy spojené s různými eventy. Pokud to dobře chápu, můžete díky tomu získat nějaký titul apod. Více informací. Pokud tomu někdo pořádně rozumíte, můžete o tom napsat článek :-P, nebo to časem udělám já :-D.

Bylo spuštěno testování beta verze WotLK, takže pokud jste se zaregistrovali pro její testování a byli jste vybráni, brzy by se Vám Blizzard měl ozvat. Dávám sem pouze odkaz, kde si najdete to co chcete vidět, jelikož u nás už stejně skoro vše bylo popsáno.mmo-champion.com
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet