Invincible, WoW magazín, Rozhovor s Wrentem v MP3 a další

Invincible

Invincible

Tento kdysi nádherný kůň prince Arthase Menethila brázdil mrazivé ovzduší okolo zmrzlé Icecrown Citadel. Nyní toto zvíře, které bylo kdysi zabito a opět oživeno, vozí na svých zádech samotného Krále Lichů. I po smrti zůstává svému pánu věrným služebníkem. Můžete si o tom přečíst oficiální anglický článek. (Brzy i u nás v přívětivějším jazyce.) Tohoto mounta budete moci z Krále Lichů po jeho zabití získat, ale pouze ve 25 verzi a ještě v Heroic módu (podobně jako Mimiron Head). World of Warcraft magazine

WoW Magazin

Už jsme se zmiňovali o možnosti objednat si oficiální World of Warcraft magazín, který bude vycházet každé tři měsíce. Každé jeho číslo by mělo mít 148 stran a to bez reklam! Navíc bude každá obálka originálním výtvorem některého z Blizzard umělců. Pokud si časopis objednáte do 28.02., ještě stihnete první číslo. Právě k prvnímu číslu byla uveřejněna ukázka (celkem 21 stran):
Prohlédnout ukázku WoW Magazinu

Rozhovor s Wrentem v MP3

Konečně jsem sestříhal záznam rozhovoru, který jsem poskytl pro IWradio. Zatím si ho můžete stáhnout v .mp3, délka záznamu je něco přes 1 hodinu a 10 minut, soubor má 24MB. Plánuju záznam umístit i na nějaký stream, ale to až později. Bohužel nemůžete stahovat odsud z webu, protože se bojím, že bychom překročili traffic.
Stáhnout ROZHOVOR S WRENTEM

Battlecry Mosaic

Blizzard vydal již 11. část své Battlecry mozaiky a při té příležitosti uvolnil další krásný fan art, tentokrát znázorňující Thralla. Tento fan art nakreslil slavný game designer Blizzardu, samotný Chris Metzen.
/pic/battlecry_bonuses/small/11-thrallObrázek Vůdce Hordy od Chrise Metzena, který se prodal v aukci podporující Červený Kříž.
Stormrage

Stormrage

Společnost Pocket Books nabízí na předobjednání sběratelskou edici knihy Stormrage od Richarda A. Knaaka (anglicky). K prodeji bude pouze 5000 kopií a všechny budou podepsané autorem. Objevit by se měla 8.3.2010. Když byl svět Azerothu ještě mladý, bohům podobní Titáni přinesli pořádek na tvořící se svět a ustanovili pevniny a moře. S touto veledůležitou prací také vytvářeli speciální dimenzi, ve které zkoušeli, jaký by Azeroth mohl být. Ačkoli Titáni opustili Azeroth již před velmi dlouhou dobou, tato dimenze přetrvala. Říká se jí Smaragdový Sen, stará a prapůvodní verze Světa Warcraftu. Smaragdový Sen obklopuje nespočet záhad a tajemství a stejně tak i jeho strážce, zelenou letku. V minulosti do Snu vstoupili druidové, aby sledovali život na Azerothu a pokračovali ve svém nekonečném úkolu - zachování rovnováhy v přírodě. Jenže všechny sny nejsou příjemné. Nedávno totiž začala oblast ve Snu známá jako Smaragdová Noční Můra růst a měnit Sen na svět plný nepředstavitelných hrůz. Zelení draci byli nečekaně chyceni Noční Můrou a unikali jí za cenu zničených těl a rozštěpených myslí. Pro druidy, kteří v té době vstoupili do Snu, bylo velmi těžké - někdy až nemožné - z něj zase odejít. To ale nejsou jediné oběti Noční Můry: stále více a více lidí je jí postiženou. Dokonce i Malfurion Stormrage, první ze všech druidů na Azerothu, mohl padnout do spárů této zvětšující se hrozby. Jak se nekontrolovatelná Noční Můra šíří světem, začíná zoufalý úkol - najít a osvobodit arcidruida. Brzy nepřátelé přírody poznají pravý význam jména... STORMRAGE

Nábor redaktorů

Náš tým v nedávné době opustili tři redaktoři, jelikož byli neaktivní (Crusader, Assasick, Pexeso). I z toho důvodu jsem se rozhodl uspořádat další nábor. Budu brát asi dva až tři redaktory, ale není to směrodatné. Pokud máte zájem, přečtěte si následující body. Sháním nějaké redaktory, kteří by se starali hlavně o tzv. World of Warcraft game news, což jsou vlastně novinky jako informace o patchích, blueposty atp. - čili novinky z mmo-champion.com a podobných stránek. U této funkce požadujeme dobrou znalost angličtiny a věk alespoň 17 let (výjimky jsou možné). Pokud máte zájem, napište do uživatelských článků výtah nejdůležitějších informací z těchto informačních serverů za posledních několik dní tak, aby článek měl alespoň dvě A4 normostrany textu (přibližně). Nejde nám o pouhé přeložení informací, potřebujeme také schopnost vytáhnout podstatné a zajímavé informace. Za druhé. Sháním redaktory, kteří by se starali hlavně o sekci Videa a/nebo Galerie. Opět po Vás chci nějaký článek, abych viděl Váš styl psaní. Budu příznivě hodnotit nějaké zvláštní nápady, i třeba do budoucna, co byste chtěli na webu provést. To piště do komentářů svého uživatelského článku. V případě dotazů mě kontaktujte. Pokud Vás přijmeme, budete za kvalitní a časté novinky dostávat i nějaké menší kapesné. U uživatelských článků uveďte v popisu, že se jedná o NÁBOR.

Naposledy upravil/a Wrent 13.12.2010 v 22:14:56.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet