Jak měl původně vypadat WoW film?

vložte popis obrázkuServer 1UP udělal rozhovor s herním novinářem a scénáristou, který původně dělal na filmu o WarCraftu - Gary Whitta. Jak měl původně vypadat scénář k filmu? Proč už na projektu nedělá? Jak jistě víte film o WarCraftu bude mít svou premiéru pravděpodobně v roce 2012, kvůli tomu, že Sam Raimi bude režírovat ještě čtvrtý díl Spidermana. Každý ví, že režírovat WarCraft film bude Sam Raimi. Scénář bude psát scénárista, který napsal scénář k filmu Zachraňte vojína Ryana - Robert Rodat. Ovšem původně na něm mel dělat Gary Whitta, který se rozpovídal v rozhovoru pro server 1UP.
"Napsal jsem 3 verze scénáře a po dobu jednoho roku jsem úzce spolupracoval s Blizzardem. Myslím, že jsem nakonec přišel s filmem, o kterém si myslím, že je opravdu super. Jenže Blizzard chtěl velkého režiséra a přišli se Samem (Raimi). Myslím, že udělá neuvěřitelný film, ale měl odlišnou vizi. Chtěl jiný příběh a tak šel jinou cestou," prohlásil Whitta.
Jaký měl být film podle Whitty?
"Myslel jsem, že jsem odvedl skvělou práci pro lidi, kteří tuhle hru milují. Byly tam všechny hlavní rasy, všechna hlavní místa a samozřejmě i některé z těch méně známých. Bylo tam spoustu narážek atd."
Whitta také vysvětloval, že nejtěžší pro něj bylo napsat příběh, který by byl dobrý pro fanoušky, ale i pro ty, co World of Warcraft nikdy nehráli.
"Cítil jsem, že jsem dělal dobrou práci a myslím, že Sami bude dělat to samé."


Naposledy upravil/a Jerryky 16.12.2009 v 12:23:22.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet