Již brzy skončí druhá PvP sezóna!

http://wowfan.cz//pic/news/wodnews7

Po intenzivních bojích v battlegroundech a arénách je čas se podívat na výsledky a zjistit, kdo byl tuto PvP sezónu nejlepší. Máte tedy poslední šanci odehrát poslední zápasy této sezóny a zkusit se probojovat mezi ty nejlepší. Druhá Warlords sezóna bude končit za několik týdnů. Jakmile bude sezóna uzavřena, začne dvoutýdenní proces, ve kterém se zjistí, kdo dostane odměny v podobě titulu a mounta.

Všichni hráči, kteří si myslí, že získají některé odměny za druhou sezónu, by se měli před začátkem třetí sezóny vyvarovat převodu svých postav na jiné servery, případně k jiné frakci. Všechny odměny budou rozděleny několik týdnů po startu třetí sezóny.

Na konci sezóny proběhne také převod Conquest bodů na Honor body. Maximum Honor bodů je stanoveno na 4000. Každý další Honor bod z převodu bude převeden na 35 stříbrňáků.

S koncem sezóny bude provedeno také několik dalších změn:

  • Maximum Honor bodů zůstane na 4000.
  • Předměty z druhé sezóny, které vyžadovaly určitý rating, nebude možno zakoupit.
  • Prodejci předmětů druhé sezóny budou přesunuti na místo prodejců předmětů za Honor. Uvolní tak místo pro prodejce předmětů třetí sezóny, kteří budou přidáni při jejím startu.
  • Rated battlegroundy a arény nebudou v průběhu přestávky dostupné.
  • Blizzard ještě upřesní datum, kdy třetí sezóna započne.


Naposledy upravil/a Bellatrix 04.11.2015 v 16:56:18.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet