Kel Thuzad owned by Nihilum, Anketa, Anti Pala video, Fan…

Dneska jsem si po 4 denní pauze udělal čas a máte tu toho na týden -> rychle na věc !

Guilda Nihilum od které už jste mohli vidět boží video Ahn Qiraj se zapsala do dějin WoWa zlatým písmem ... jako první položila Kel Thuzada, bosse dungu Naxxramas. Komplet videjko můžete sosat o kousek níže, více na jejich fóru + nahrávka z ventrila (mp3) !
  • Nihilum - First Kel'Thuzad Kill (klikněte pro stažení)
  • Torentové stahování: Stáhnout přes Torent (Dobrá rychlost)
  • Popis: Dung Naxxramas v Patchi 1.11 je opředen mnoha tajemstvými ... největším doposud bylo, jak vypadá známý Lich Kel thuzad ... Evropská guilda Nihilum (ta co má AQ video) už si ho prohlédla ... a pořádně zblízka ... Jako první v Evropě tak i na světe ho srazila na kolena a vylootovala :D Video z pohledu Warriora (Off-tanka) si můžete prohlédnout v pěkné kvalitě.
  • Hodnocení: (maximum je 6)
  • Přidáno: 14.9.2006 |
  • Velikost: 176 Mb (stahování z files.filefront.com)

Dále anketka ... stará anketa dopadla tak, že drtívá vetšina z vás si Palu u hordy a Shamana u Aliance nepřeje ... táhněmě všichni za jeden provaz ! Výsledky anketa si můžete jako vždy přečíst v sekci Ankety. A pro všechny co hlasovali s většinou tu máme "HORDA ANTI PALY VIDEO SONG", který nesmí nikomu uniknout ... mrkněte se na něj na curse gaming (klikněte pro přehrátí v novém okně) :)

V oddělení webu Věci ke stažení - ostatní se oběvila nová věc. Každý kdo by chtěl dělat nějaké stránky co mají co dočinění s WoWem, si může stáhnout WoW Fansite Kit. Obsahuje 21mb obrázků, renderů, html kodů a všho co je potřeba pro vytvoření průměrného webu o WoW !

Konečně jsem dokopal WOcáska k tomu, aby také něco napsal na web a vypracoval COOOL přehled Emocí z WoWa. Kompletní seznam + vysvětlivky najdete na odkaze nebo nově v levém menu :P

Na internetu se oběvili další 3 informace ohledně datadisku ... nemám tolik času, abych to zpracoval, ale myslím že i průměrně nadaný absolvent základní školy si to nějak přečte v angličtině na odkazech :))
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet