Kompletní Wintergrasp PvP článek

Tak po dnešní noci, kdy jsem ležel pod kohoutkem slivovice a piva vám přínáším přeložený článek o lokaci Wintegrasp, ve které bude v Northrendu probíhat World PvP. Je opravdu se na co těšit. Přiložil jsem nějaké screeny, mapu atd.

hlížející na zamrzlé pláně surového Dragonblightu a nelítostnou Boreanskou Tundru vídím uzemí Northrendu nazývané místními Wintegrasp. Usazený na vrcholku Wintegrasp, zustávám nevyrušen po dlouhá léta. Jsou to jen mrazivé větry co mi dělají společnost a neslyšeně prolétávají mezi zřícenými ostatky pradávných kultur rozesetých po krajině. Avšak citím, že příchod Hordy a Aliance do těchto končin probere tohle místo z mírumilovného spánku a opět bude slyšet řinčení oceli přičemž zvuk boje brzy naplní tyhle proklaté ruiny, aby vystřídal tichou píseň osamělosti.

Dále bych chtěl požádat všechny co mají aspoň trochu chuti, aby se zapojili do našeho Quest systému ... kdyby každý návštěvník co tu kdy byl udělal jeden Quest, tak máme celou databázi ... tak ukažte co ve vás je a jak umíte i dávat, nejen brát :) Vždyť vánoce jsou za dvěrma ...
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet