Legendární Naxxramas v Minecraftu

  Naxxramas    Minecraft    Video   

Minecraft je stále velice populární hra. Svědčí o tom stále se rozrůstající komunita hráčů, ale také modifikace, které můžete do hry sehnat. Existuje ovšem také několik fanoušků, kteří dělají ve hře neuvěřitelné věci.

 

Na YouTube kanálu Joakima Karlssona se objevilo video, ve kterém Joakim přenesl legendární raid Naxxramas do Minecraftu. V jedenáctiminutovém videu je vidět úchvatná práce tvůrce, který na výstavbě strávil přes dva roky. Autor ovšem přiznává, že v průběhu tvorby měl několik přestávek, během kterých neudělal nic.

 

 

Každá místnost se tvořila čtyři až šest hodin, přičemž před rokem vypadal Naxxramas takto:

 

Osobně jsem ohromen tím, že se někdo vrhl do podobného projektu. Jak se vám přetvoření Naxxramasu líbí?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Heakler 01.08.2017 21:49

Takových oblastí a map z Warcraftu si do Minecraftu můžete nastahovat stovky. Btw. Minecraft jsem vždy hrál jen proto, abych si mohl postavit své vlastní Undercity či Orgrimmar..

02.08.2017 03:34

ja chtel zreprodukovat mapu z might and magic 6 ale skoncil sem u toho ze minecraft jsou jen ctverce a zadny jiny tvary neumi

Zug 02.08.2017 09:57

Já tak před rokem strávil asi tři týdny snahou vytvořit Minecraft kopii Imperial City z The Elder Scrolls... Bylo to i povedený, if I say so myself ale... přijela malá sestřička na návštěvu a smazala save. Když deprese pominula, tak jsem přísahal že na tu hru už nikdy nesáhnu.

Heakler 02.08.2017 14:50

Beeda2004 Já si našel průsmyk a v něm jsem několik dní stavěl hlavní bránu do OG ve stylu starého OG z dřeva a kamení. Pak jsem začal stavět větší či menší obydlí orků, sice u té brány podoba s OG skončila ale mě se to líbilo Když to viděl kamarád wowkař prohlásil, že v tom nevidí jedinou spuvislost s Warcraftem.. -.-

MegaRatchet 01.08.2017 07:23

zajímavý

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet