Lovci Démonů, Ashbringer a Rhonin

//pic/news/ashbringer2
Esperanta si pro Vás připravila pořádnou aktualizaci prvního nositele Ashbringera, kterým byl Alexandros Mograine. Ukázka: Po příjezdu do města vše řekli králi Magnimu Bronzebeardovi, který více než souhlasil s ukováním meče hlavně z důvodu ztráty svého bratra Muradina, za jehož smrt byl zodpovědný korunní princ Lordaeronu, Arthas Menethil. Magni, po několika dnech strávených u výhně, vykoval meč natolik mocný a dokonalý, že sám přiznal, že lepší zatím nevyrobil. Zároveň jim podal zprávu o tom, že hlavní město Lordaeronu padlo a král Terenas padl s ním.
>>Pokračovat na článek<<
//pic/news/demonhunters
Také pro vás připravila skvělý článek o Lovcích Démonů, kde se dozvíte, kdo vlastně jsou a jaký je jejich úkol. Zajímají-li vás členové této skupiny, nenechte si článek ujít. Ukázka: Demon hunters, neboli lovci démonů jsou válečníci, kteří podepsali pakt s temnotou, aby se mohli vydat do boje proti silám chaosu. Využívaje síly ohně a magie démonů rozsévají smrt na bojištích nejen v řadách Legie, ale také Pohromy. Součástí smlouvy, kterou sepsali, byla i podmínka ztráty zraku aby jej mohl nahradit mnohem přesnější, spektrální, umožňující spatřit démony i nemrtvé jasněji a čistěji.
>>Pokračovat na článek<<

Rhonin Redhair

Poslední novinkou je aktualizovaný hrdina Rhonin Redhair, kterého aktualizovala Esperanta. Článek byl doplněn především o informace z WotLK, které nebyly úplné.
>>Pokračovat na článek<<


Naposledy upravil/a Astra 09.08.2011 v 07:59:48.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet