Mounti a peti v 3.2

Nadcházející patch přidá do hry nové mounty a pety, které budou získatelné z ruzných akcí/questu nebo jako odměna za zabití vzácného moba. Důvod pro přídání dalších dopravních prostředků je, aby se dalo posbírat všech 100 mountů na achievement o něco lehčeji. Přeci jenom, né všechny mounty se dá získat tak lehce. Takovej Swift Zulian Tiger Vám může padnout během měsíce, některým však nepadne ani za tři měsíce pravidelného navštěvování ZG. Ale dost už bylo řečí a hurá na mounty :).




Každá frakce dostane po čtyřech mountech, z toho tři pozemní, a jeden létací. Další mount bude speciálně pro paladiny, ale aby to nám ostatním nebylo líto, budeme si moct pořídit tzv. lite (odlehčenou) verzi nového paladinského mounta. A poslední mount bude možné získat za achievement A Tribute to Immortality. Přehled mountů a jejich cestu k získání naleznete v rubrice Patche -> Patch 3.2. A teď hurá na pety :).



Petů bude přidána doslova hromada, rád bych Vám je spočítal, ale někomu by se to mohlo zdát málo, takže se na ně radši koukněte :), myslím si, že potěší nejednoho sběratele. Jedny jsou z questu, druhý můžete zakoupit na turnaji a třetí zase jako odměna za zabití rare moba, nebo-li dynosoura ! A to nepočítám ty další, kteří vypadají velmi zajímavě. Jestli nevěříte, podívejte se sami. Seznam, ukázky a jak je získat najdete opět v rubrice Patche -> Patch 3.2.



  • A nakonec, byl přidán nový Fan Art na oficiální stránky, je opravdu pěkný, jen se podívejte.



    Naposledy upravil/a Wrent 13.12.2010 v 22:53:39.

    Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
  • Diskuze

    Žádné komentáře
    Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
    Přihlásit se
    nebo
    Zaregistrovat nový účet