Moviemakeři pozor!

Jste velkými fanoušky pecek jako Tales of the Past nebo všeho toho, co se týká World of Warcraft? Vypadá Váš orkský tanec lépe než ten ve hře? Měli jste na Halloween kostým, který připomínal elfskou priestku? Pak je čas ukázat Vaši dovednost nejen Blizzardu, ale celému hernímu světu!

Účastníci blizzardské soutěže mají poměrně snadno pochopitelný, ale o to hůře vykonatelný úkol. Natočte video na základě World of Wacraft (nejlépe přímo ze hry), dodejte k tomu nějakou blizzardskou muziku a vymyslete tomu nějaký libovolný žánr (komedie, drama, sci-fi, horor…) Video by mělo být dlouhé maximálně 4 minuty (240 sekund) a nemělo by být větší než 70 MB. Pokud chcete, můžete jako ochutnávku vypustit do světa nějaký ten 10-15 sekundový trailer. Vítěz bude vyhlášen 28. června a nejlěpší videa budou na oficiální stránce Worldwide Invitational.

Ceny za nejlepší video

1. místo
laptop 1 HP Pavilion HDX series "Dragon" v ceně 2499 euro!
2. místo
1 rok hraní zdarma na oficiálním serveru World of Warcraft
3. místo
1 lístek na Worldwide Invitational

Ceny za nejlepší efekty/scénář

1. místo
Intel® Core™2 Extreme QX9650 processor

2. místo
1 rok hraní zdarma na oficiálním serveru World of Warcraft

3. místo
1 lístek na Worldwide Invitational

Sponzory celé akce jsou Hewlet Packard a Intel!


Dostal se ke mně návrh, že bychom mohli vytvořit nějaké video tohoto typu a zkusit uspět. Máte-li nápad co by ve videu mělo být a chcete-li to alespoň zkusit, neváhejte a napište mi na icq 190-612-815.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet