Nagrand, Točení videa

Konečně jsem se dostal k plnění další částí svého slibu a sepsal jsem informace o outlandské lokaci. Tentokrát je to mystický Nagrand, který je prapůvodní domovinou orků a jejich šamanismu. Jde také o jediné území, které si v Outlandu zachovalo svůj Dreanorský ráz.

Nagrand se nachází v jihozápadní části Outlandu, a jde o poslední část tohoto kontinentu, která vypadá stále tak, jak vypadala před stovkami let. Vypadá totiž stále stejně idilicky. Nagrand byl původně domovinou orků kmene Frostwolf a dokonce se zde konaly i ceremonie Kosh'harg, na které se sem scházela téměř celá Horda. Nagrand v orkském jazyce znamená Země Větrů, což značí dalekosáhlou šamanistickou historii lokace.



Byl jsem požádán, abych se Vás zeptal jestli by někdo z Vás neměl zájem zahrát si v jednom WoW videu. Toto video chce natočit Emerica a jeho tvorbu si můžete prohlédnout na gamerztube.cz. Hledá nějakého hráče na ofi, co vlastní postavu level 80 a umí za ní hrát :). Video by mělo být dlouhé 5-10 minut, programy Vegas, AAE 7, Cinema 4D... Kontaktovat pana režiséra můžete buď přes XFIRE snyper0117 nebo na ICQ 311457807.

Mimochodem na amerických serverech kvůli nějaké chybě v tom novém ratingu vypli všechny Arény. Doufejme že se to přes oceán k nám nedostane :).
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet