Nářez hrdinů, Povídka, Komiks, M'uru first kill, S4 sety

Jelikož je toho dnes opravdu docela hodně (alespoň když to porovnáte s tím na co jste poslední dobou zvyklí), tak budu stručný:

Hned na začátek tu máme hrdiny, které pro vás znovu sepsal stejný člověk jako minule, který si nyní říká WoWkař a rozhodně si myslím, že je co číst. Jako ukázku zde mám kousek z Lothara:

Lothar sa narodil na kráľovskom dvore, v Stormwinde, hlavnom meste aliancie. Spriatelil sa s Medivhom a princom Llanom. Táto neporaziteľná trojica chodila po Khaz Modane a bojovali proti trollom, ogrom a iným hrozbám. Keď Medivh upadol do kómy, Anduin bdel nad jeho telom a videl dokonca samotného Sargera. Medivh sa zobudil a vytvoril údolie Karazhan, neskôr pomenované Deadwind pass. Lothar sa stal vrchným rytierom Azerothu. Bojoval proti horde ako najlepšie mohol. No potom bola ukradnutá biblia Foliant Bohosloví , velmi cená pre kňazov. Lothar sa ju vidal zachrániť do Deadmines, kde bol väznení po 20 mesiacov. Skupinia aliancie sa ho vydala zachrániť a Lothar spolu s knihou bol opäť v Stormwinde.

Dále zde mám pokračování povídky Železné Hory, která nese název Jeskyně Ferungo a napsal ji překvapivě ten samý člověk jako minule alias Martin Cahel. Tyto dvě povídky jsem zatím souhrně přejmenoval na Alhakovi příběhy, pokud by s tím měl někdo (zvlášť třeba autor) problém, tak ať se ozve.

Také bych si dovolil odkázat vás na komiks, který vytvořil starý známy Darkfejzr, jehož přízpěvky do demence jsou nyní už legendární. On sám dával odkaz na shoutboard a ani já si nedovolím komiks dát přímo na web, protože by nás za to mohl třeba také žalovat :P (což možná budeme muset udělat s weby co od nás neustále kopírují). Prostě a jednoduše klikejte pro Komiks o paladinu darkfejzrovi.

Ani to však ještě není pro dnešek vše, protože guildě SK-gaming se podařilo zabít jednoho opravdu těžkého bosse v Sunwell Plateau, na kterém si zatím všichni vylámaly zuby. Jejím M'uru a více informaci najdete zde. Mimochodem tím se také dostává guilda SK-gaming (dříve Curse) před Nihilum v celkovém hodnocení úspěšnosti guild! Uvidíme na Kil'Jaedonovi...

A konečně nakonec tu mám všechny informace o Season 4 PvP setech se jménem Brutal Gladiator, jelikož vydání nového patche 2.4.2 a této sezóny se rapidně blíží. Tento set bude o dost těžší získat protože téměř na všechny předměty je potřeba personal rating a ceny také nepudou nijak levné. Navíc jsou přidány i Boty/Pásek/Bracery za arena body. Více informací na speciální stránce od mmo-champion.com, protože já bych to takhle přehledně nesepsal :P...
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet