Následující patche - info

A máme tu první novinku v novém roce, ve které nebude nic jiného než informace o patchích 2.3.2 a 2.4. Dokonce vyšel i nový komiks se Shakesem a Fidgim, ale ten bohužel ještě dnes přeložený nemám. Ale těšte se na něj, vypadá hodně zajímavě.

Nejdříve informace o patchi 2.3.2, který je už nějakou dobu na PTR serverech a oficiálně by měl být spuštěn v průběhu ledna. Bude hlavně opravovat některé bugy, ale přinese i několik zajímavých změn.

Poté co oficiálně vyjde 2.3.2, na PTR se brzo objeví patch 2.4, který přinese změn samozřejmě mnohem více a o většině z nich ještě nemá nikdo ani ponětí, ale je téměř jisté, že Blizzard neplánuje dělat patch 2.5, a to znamená, že po 2.4 už přijde na řadu Wrath of the Lich King. Informace o 2.4:

Sunwell Isle - Nová lokace, severně od Silvermoonu. Budou zde k získání hlavně questy do nových dungeonů umístěných právě v této lokaci (viz. níže). Bude zde sídlit nová frakce Shattered Sun Offensive (SSO), která zde bude mít svůj camp, který se bude postupně rozšiřovat (něco jako při otevírání AQ - sbírání surovin apod.) Když získáte vyšší reputaci (pravděbodobně honored) umožníte si vstup do Magister's Terrace.

Magister's Terrace - Nový dungeon pro 5 lidí, umístěný v Sunwell Isle. Dostupné módy Normal a Heroic. Pravděpodobně budete potřebovat Honored reputaci se SSo, abyste mohli vstoupit. Dungeon bude vypadat podobně jako Silvermoon, aby si i alianční hráči mohli prohlédnout architekturu krvavých elfů. Posledním bossem bude Kael'Thas Sunstrider (pravděpodobně jen v heroic módu) - je stále na živu (podle story line blizzardu zabit hrdiny v Tempest Keepu - tam ale bude dostupný také), a to díky obrovskému zelenému krystalu, který má v hrudi.

Sunwell Plateau - Nový raid pro 25 lidí, venkovní i vnitřní prostředí. Raid bude mít 6 bossů - Brutalicus - obrovský Pit Lord, který ztratil svá křídla, Kalecgos - modrý drak zkažený Kil'jaedenem, Fel Dragon (pekelný drak), Female Eredar Twins (ženská dvojčata a navíc eredarky :D), Dark Naaru (temný Naaru) a konečně Kil'jaeden, který byl na zem vyvolán Kael'thasem a který bude závěrečnám bossem. Poslední tři bossové se odemknou až poté, co server splní dostatek denních úkolů. Instance bude o něco těžší než Hyjal a Black Temple a obtížnost bude vytvořena pro hráče s T6 sety. T7 sety zde padat nebudou, ale budou sety bez zaměření na povolání a spousta jiných itemů bude lepší než T6.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet