Návrhy Talentů do datadisku pro Huntera a Warriora

Začal jsem dělat Talent Buildy pro 61 talentů (70lvl) a už mám za sebou Warra a Huntu, na které se můžete podívat v sekci Talenty - Navrhy Buildů. Snažil jsem se Vše detailně popsat, ale nejlépe to poznáte, když si zkusíte zahrát :)

Hunter
  • 0/41/20 Full Marksmen / PvP - Tento build je zaměřen jen a zcela na boj na dálku. 10 talentů v Survival zajišťuje pouze to, že lze střílet větší dmg, na větší vzdálenost a v melee je větší šance na immobilizování nepřítele a navíc +20% crit na raptor a mongoose. V Marksmenu jsou všechny důležité věcičky a samozřemostí je Aimed shot, Scatter shot (PvP) a Trueshot Aura. Bonuskem je Silencing shot, který vám pomůže vyhrát nejeden boj s Casterem. Obzvláště důležitý je talent Rapid Killing, protože když odpálíte někoho sobě rovného, tak vaše další střela má +20%dmg :P Detterence + Aspect of the Monkey vám pomohou nejen v boji s Rogunem či Warriorem.
  • 41/0/20 Beastmastery Melee / PvP - Build pro Melee Huntera, Celej strom BM se specializuje na HP, Dodge jak Váš, tak peta, petovy crity a dmg a co je nejdůležitější, je talent Beast Within. Vás i vašho peta udělá na 20 sekund nezmrazitelným, immuním na stun, kořeny, prostě na všechno, kromě Blind effectu. Během trvání tohoto efektu dáváte větší dmg a ability stojí méně many. Velice užitečné, protože Cooldown je jen 2 minuty. Survival strom nabízí opět stejné věci jako u předchozího Buildu.
Warrior
  • 7/13/41 Protection (Tank) - PvE build zaměřený z 99% na tankování Instancí, ale je vhodný například i pro nošení vlajky ve WSG, protože než Vás někdo rozbije, tak mu to dá trošku práci. V arms vylepšenej Parry + Charge, aby měl Warr na začátku trochu rage a mohl naspamovat Sunder Armor, ve Fury nějakej ten Rage, Crit, Heal a v Protection všechny věci, které jsou samozřejmostí. Shield Slam, Devastate a Stun + improved Revenge pro ještě více Stunu :) Tento build je navržený pro Jednoruční zbraň a štít, pokud by Vám to čirou náhodou uniklo :))
  • 18/43/0 Fury Dual Wield - Build zaměřený na držení dvou jednoručních zbraní, rychlost a damage. Bloodthirst jako primární Fury attack ve spojením s Whirlwindem dává hrzné čísla, Cíl ustunujete tím, že ho opakovaně budete Chargovat improved Ineterceptem a podobně. Nový talent Rampage a improved Berserker Stance vám zajistí dostatek Attack power.
  • 40/21/0 Two Handed Arms / Fury - Buiild pro PvP s obouruční zbraní, Celej strom Arms pro zvýšení Dmg a krvácení (Rend, Deep Wounds, Blood Frenzy) zakončený vylepšeným Mortal Strikem. V druhém Fury stromě opět posílen Dmg a Shouty a jako bonbónek Death Wish, který vám hodí +20%dmg a immunost na Fear :) To vše na 30 sekund !! Styrý talent Enrage Vám posílí dmg o dalších 20% poté, co se stane obětí Criticalu :)

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet