Nepřítel pro MoP (1/2) + povídka

http://media.wowfan.cz/news/newsmop2
Dnešní článek zabývající se lore Mists of Pandaria bude trochu filozofičtějšího rázu (a také je trochu kratší), což mi obojí snad odpustíte, když vám slíbím, že vás brzy čeká druhá část, která nejspíše bude pro mnoho z vás neporovnatelně zajímavější. Nicméně ani tento úvod jsem si nemohla odpustit, abyste získali na celou věc úplnější náhled. Touto "věcí" je konkrétně úvaha nad nepřítelem pro Mists of Pandaria. Jistě, těch už tam pár máme, avšak já se nyní hodlám zabývat tím nejhlavnějším, hlavním bossem celého datadisku, který je stále jedním velkým otazníkem (přestože již můžeme sledovat jisté náznaky, o kterých hodlám mluvit právě v druhé části článku). S kým budeme tedy na konci Mists of Pandaria válčit? Připravte se na katastrofický, možná až apokalyptický scénář.
>> Nepřítel pro MoP, 1. část <<
Druhou částí snad potěším všechny PvEčkaře, kteří si prostě potřebují do něčeho praštit, jakožto i milovníky lore a vymýšlení teorií; podíváme se totiž na opravdové hypotetické zlé bosse, se kterými jsme se už viděli (nebo jsme o nich přinejmenším slyšeli) a je pravděpodobné, že je uvidíme znovu někdy v závěru MoP - tentokrát však na ně možná budeme mít připravený PvE gear.
Ano, je to tak, opravdu pro vás mám další kapitolu své povídky Píseň ohně. Sice se po té dlouhé době musím usmívat, jak je v některých věcech a na některých místech neuvěřitelně a úžasně pitomá, nicméně jste si už nesčetněkrát další kapitolu žádali a já jsem usoudila, že by nejspíš byla škoda, kdyby ta povídka zůstala nedokončená. Jelikož si už předcházející děj pravděpodobně ne celý pamatujete, pokusím se vám ho velmi stručně shrnout: Bellatrix se se svými věrnými (nebo možná ne až tak věrnými, jak uvidíme právě dnes) nohsledy vydala na Outland, kde se chystá poslat do věčných lovišť polo-démona Thoraxe, o němž se předpokládá, že by mohl v budoucnosti způsobit v nejhorším případě invazi Plamenné legie na Azeroth. Bellatrix se podařilo obstarat si značně nesourodé vojsko, jehož zbývající jednotky mají brzy dorazit, a aby se u toho náhodou nenudila, čeká ji i všechny ostatní nečekaná bitva... A také jedno ne už tak nečekané vyznání.
>> Píseň ohně, 19. kapitola <<
Nemůžu vám bohužel slíbit, že další kapitola vás čeká někdy v dohledné době, nicméně povídku skutečně hodlám dopsat a snad vás nenechám čekat tak dlouho, jako nyní.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet