Nová verze Curse Clienta

Curse.com vydal novou verzi svého Curse Clienta. Že nevíte, co to ten klient je? Pomocí tohoto klienta můžete jednoduše spravovat své addony, stahovat a instalovat nové nebo aktulizovat ty starší. Pokud ho nemáte a nezajímají Vás informace o nové verzi, můžete si ho rovnou stáhnout.

AddonSync

Automaticky synchronizuje addony na několika počítačích synchronizace addonůPokud jste někdy museli nastavovat své addony na několika počítačích, určitě víte, jaká je to ztráta času. Řešením tohoto problému může být AddonSync. Nainstalujte si Curse Client v4 na jakýkoli počítač, který používáte, nastavte synchronizační skupinu a sledujte, jak se Vaše addony automaticky synchronizují a aktualizují na všech počítačích.

Najděte nové addony, rychle

Najděte a nainstalujte nové addony s v4 rychleji než kdy dřív hledání addonůV Curse Client v4 byl předělán způsob, jakým jsou vyhledávány a instalovány addony. Najděte své addony okamžitě zadáním jména, kategorie, autora nebo třeba podle hodnocení komunity. Seřaďte si je podle popularity nebo podle data poslední aktualizace a pak nainstalujte jedním kliknutím. Curse Client v4 také obsahuje integrovaný manažer stahování, se kterým můžete sledovat všechna stahování.

Zálohování nastavení addonů

Automaticky zálohujte nastavení Addonů pro jednoduché obnovení UI zálohování nastavení addonůMuseli jste někdy přeinstalovat operační systém nebo Vám zkolaboval hardware? Dny, které jste pak strávili znovunastavováním všech addonů už se nikdy nebudou opakovat. Curse Client v4 přináší plně automatizované zálohování nastavení addonů a integrovanou obnovu. Společně s AddonSync a s Addon Settigs Backup bude obnovování Vašich addonů jednoduché, jako nikdy předtím.

Větší bezpečnost

Nenechte se napadnout viry, mallwarem a zloději hesel bezpečnost world of warcraftCurse Client v4 je vytvořen na technologii, která Vás chrání před nebezpečným softwarem a bezpečnostími riziky. Aktulizace Curse Client v4 jsou nyní digitálně podepsány pomocí VeriSign s certifikátem Microsoft Authenticode. Všechna komunikace mezi Curse Client v4 a Curse servery je podepsána a chráněna pomoí 256ti bitového šifrování. Když použijete Curse Client v4, můžete si být jisti, že Vaše addony jso bezpečné.

Naposledy upravil/a Wrent 04.11.2009 v 17:18:44.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet