Nové WotLK info, WotLK Beta registrace, Diablo III

Jen týden jsem tu nebyl a zrovna za ten týden se událo tolik věcí, kolik se většinou stane tak za měsíc a možná ani to ne. Strávil jsem u toho docela hodně času a už mi z toho jebe, takže k věci:
Jak jistě všichni víte, tento týden se konal Worldwide Invitational, na kterém Blizzard oznámil několik novinek. Zaprvé a to je to co nás zajímá nejvíce, vydal spoustu dalších informací o Wrath of the Lich King. Já jsem vám je téměř všechny sepsal do celkem přehledného článku.

Další skvělou zprávou je otevření registrací na testování Beta verze WotLK. Pokud chcete být jedním z testerů musíte vlastnit aktivní account na evropských serverech (nebo i amerických), a pak stačí jen podívat na tuto stránku, kde se pouze přihlásíte a kliknete na jedno tlačítko. To vás zařadí do seznamu zájemců o testování. Z nich poté Blizzard některé vybere a pokud to budete právě Vy, budete o tom informovani emailem.

A nakonec vám sdělím ještě jednu zprávu, kterou stejně už určitě všichni víte. Blizzard oznámil, že pracuje na pokračování úspěšné hry Diablo. Víc jsem to nezkoumal, nebyl čas, takže nějaké to info o Diablu III najdete zde.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet