Patch 2.2 spuštěn

Tak jsme se konečně dočkali! Konečně mají orkové svá ramena takové, jaká mají být, to znamená velká. Ale to není jediná změna která s tímto patchem nastává, přehled nejduležitějších z nich najdete zde (omlouvám se za chybnou informaci o Zul'Aman :D):
  • Voice Chat (hlasový chat), takže už nebudete muset používat extarní programy, ale můžete se přes mikrofon domluvit už ve hře (na EU serverech aktivní bohužek až od 3. října - nastavení bude v Menu/ Sound & Voice options)
  • Nový létající mount, který vypadá jako koště - Broom mount (až v patchi 2.2.2 - měl by vyjít celkem brzy - dík Sorkenovi za upozornění)
  • Meeting Stone u dungeonů budou moc používat všechny lvly
  • Nové odměny s Violet Eye
  • Dva nové štíty z arény určené převážně pro healery
  • Nové designy na Jewelcrafting
  • Vylepšeny některé zbraně, které padají v Serpentshrine Cavern a v Tempest Keep
  • Nové animace k paladinovým spellům Blessing of Freedom a Blessing of Protection

Kompletní patch notes


Dále byl na Public Test Realmech spuštěn patch 2.2.2, na kterém je asi jako hlavní novinka je festival Brewfast, jehož hlavní náplní bude chlastat, chlastat, sem tam něco říct a zase chlastat :D. Seženete tam nejrůznější nové nápoje, budete si moci koupit nového mounta - berana, nebo peta - malého králíčka. Jako bonus tam budete moci sehnat speciální brýle, se kterými uvidíte místo humanoidů jen gnómy. Na Brewfestu dostanete buff, který vám zvýší na nějaký čas XP - ale pouze v 6 a v 18 hodin. A po vydání 2.2.2 bude na Halloween terorizovat vybrané vesnice jezdec v černém. A Abyste neřekli že 2.2.2 bude jenom o blbostech tak jedna docela dobrá zpáva. Do několika území byli přidány hřbitovi, takže po smrti nebude muset chodit tak daleko. Konkrétně to je: Southern Barrens, Western Plaguelands, Alterac Mountains, Searing Gorge, Badlands, Tanaris, Winterspring, Stonetalon a Un'Goro.


A jedna zajímavost: Tato novinka je v pořadí 200. od založení této stránky!
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet