Patch 3.1.2 již zítra, Algalon 10-man down

Již zítra se na evropských serverech objeví menší patch 3.1.2, což znamená, že nejméně do 11ti hodin budou servery vypnuté, ale pravděpodobně se to opět protáhne. Zde je několik největších změn:
  • Mounti, kteří se dají získat na Argent Tournamentu prošli úpravami - změnil se jejich design, takže barvy více odpovídají frakci, kterou reprezentují a ke každé frakci přibyl ještě jeden druh mounta. Jeden tedy půjde koupit klasicky za 100 Champion's Seal, ale druhý typ bude stát pouze 5 Champion's Seal, ale k tomu 500 goldů. (screeny)
  • Objevil se dlouho slibovaný gear manager, tato funkce (pokud si ji v Interface Options zapnete) Vám dovolí uložení několika setů Vašeho gearu, mezi kterými budete moci přepínat stisknutím jednoho tlačítka.
  • Byla také snížena cena Argent Hippogrypha, z 250 Champion's Seal na pouhých 150. U prodavačů je sice stále zobrazena cena 250, ale to je pouze bug, hippogrypha koupíte opravdu za 150.
  • Byly také trochu sníženy odměny honorů, které jste mohli dostat za různé akce ve Wintergraspu.
  • Patch notes 3.1.2, novinky jsou označeny tagem NOVÉ!.
Ensidia pokračuje ve své královské jízdě! Jako prvním na světě se jim totiž podařilo porazit posledního volitelného bosse v Ulduaru, který se jmenuje Algalon the Observer.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet