Patch 3.2: Call of the Crusade

Blizzard právě oznámil, co chystá do dalšího velkého patche s číslem 3.2. Definitivně tím také vyvrátil spekulace, že by se již s tímto patchem objevil Arthas nebo alespoň Icecrown Citadel, takže ho můžeme asi čekat v patchi 3.3 nebo dokonce až 3.4.

Co tedy tento patch, který ponese název Call of the Crusade (Reference na křížové tažení Argent Crusade proti Králi Lichů. Argent Crusade nyní totiž začíná svolávat hrdiny celého světa na jejich turnaj, aby se tam konečně připravili na boj proti Arthasovi. Jde o ještě větší přípravu než teď, více níže.) přinese?
  • Rozšíření Argent Tournamentu - Argent Crusade s pomocí Azerothských hrdinů dokončí Argent Coliseum, aby svolala všechny statečné obyvatele na připravení se na konečnou bitvu s Králem Lichů. Nové daily questy, odměny a ještě mnohem více se objeví na území Argent Tournamentu a bude to lákat hrdiny do kolosea.
  • Crusaders' Coliseum - Kvůli rozkazu připravit se na obléhání Icecrown Citadelbudou hráči povoláni Argent Crusade, aby otestovali své schopnosti v koloseu. Čekají na Vás výzvy pro 5, 10 i 25 hráčů. Podle všeho by mělo jít o dvě verze s unikátními bossi: Jedna verze pro 5 hráčů a druhá pro 10/25 (vlastně jak jsme zvyklí). Mlo by jít o něco podobného jako byl Ring of Blood nebo Amphitheater of Anguish, ale bude to "větší" a víc záživné.
  • Nový Battleground - Isle of Conquest, nový, velkoplošný obléhací (=s vozítky) Battleground se s tímto patchem objeví. Horda i Aliance budou bojovat hlava-na-hlavu, aby získali kontrolu nad strategickými zdroji. Bude to prý něco jako Wintegrasp kombinovaný s Alterac Valey, akorát tam bude více zvratů.
  • Nová aréna sezóna - Sezóna 7 oficiálně začne, což znamená, že získáte přístup k novým věcem a výzvám.
  • Můj soukromý typ na datum vydání? Odhaduju pouze podle té nové sezóny, ale mohlo by to tedy být tak do tří měsíců... nebo také do šesti :D

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet