Patch 5.3 - Nové Scenarios

Nové Scenarios

Blood in the Snow

Hlavní město trpaslíků je v nebezpečí. Společně s Moirou, Dark Irons a dalšími hrdiny Aliance pomůžete trpaslíkům ochránit svůj domov a pokusíte se vysvětlit Wildhammer a Bronzebeard klanům, co znamená loajalita a hodnota společného boje. Jedná se o příběhový scénář, který je součástí Battlefield Barrens.
Nové Scenarios Nové Scenarios

Dark Heart of Pandaria

Něco se děje ve Vale of Eternal Blossoms. Garrosh poslal goblinské inženýry, aby vykopaly záhadný artefakt. Nicméně se zdá, že goblini se míchají do věcí, do kterých nemají. Vašim úkolem (pokud se ho rozhodnete přijmout) je navštívit Vale of Eternal Blossoms a sjednat pořádek. Věci nejsou úplně v pořádku a zdá se, že Garrosh opět zkouší, jak vyzrát na Alianci. I tentokrát se jedná o součást Battlefield Barrens.
Nové Scenarios Nové Scenarios

Secrets of Ragefire

Vol’jin, ke kterému se dostalo mnoho znepokojujících zpráv od zvědů, posílá do Ragefire elitní Bilgewater Cartel Gob Squad, která má prošetřit, co se v jeskyních pod Orgrimmarem děje. Společně s Gob Squad se vydáte do Ragefire, ve kterém budete sledovat, pomáhat s hledáním a případně zastavíte věci, které by se neměly stát. No a jelikož se jedná o goblinskou jednotku, můžete si být jistí, že uvidíte mnoho explozí.
Nové Scenarios Nové Scenarios

Battle of the High Seas

Válka Aliance s Hordou není omezena pouze na pevninu. Vyplujete se svou frakcí na moře, na kterém se setkáte s nepřítelem a ukážete, že právě vaše frakce má silné námořnictvo. Jakmile zajistíte, že je vaše loď v pořádku, budete se muset dostat na nepřátelskou loď a zajistit, že nebude možné jí vícekrát využít. V sázce je více, než jen vaše hrdost.
Nové Scenarios Nové Scenarios

Nové Heroic obtížnosti

Heroic obtížnost byla přidána pro ty, kteří mají rádi výzvy. Tato obtížnost bude dostupná pro čtyři nové scenarios – Blood in the Snow, Dark Heart of Pandaria, Secrets of Ragefire a Battle on the High Seas. Heroickou obtížnost dostanou také dva starší scenarios Crypt of Forgotten Kings a A Brewing Storm. K přihlášení se budete potřebovat item level 480 a dostatečně silné společníky. Dokončením Heroic Scenarios získá hráč Valor Points a také šanci na získání epického předmětu Raid Finder kvality. Také bude možno dokončit bonusové cíle pro další Valor Points. Random Heroic Scenarios budou jako odměnu dávat Heroic Cache of Treasure a 120 Valor Points.


Naposledy upravil/a Ellendway 21.05.2013 v 02:18:55.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet