Patch 7.2 - Build 23478

  Patch 7.2    Build 23478    PTR   

Po týdnu nám Blizzard naservíroval novou aktualizaci na PTR, která se bude soustředit na další testování. Tentokrát si pro nás Blizzard připravil otevření velké části Broken Shore, nové úkolové linie pro vlastnosti artefaktů, World Questy a několik dalších věcí. 

 

Blizzard zdroj

 

Tento týden se soustředíme na testování prvního obsáhlého obsahu aktualizace 7.2, která byla vydána na PTR. Novinek je opravdu mnoho a rádi bychom vám představili, co můžete (a také nemůžete) v této aktualizaci momentálně najít.

 

Velká část obsahu Broken Shore byla odemknuta. Vše startuje pomocí úvodní úkolové linie, kterou můžete získat tím, že se zastavíte v Dalaranu – automaticky se vám nabídne nový úkol. Tento úkol vás zavede k obsahu, který je v současné době odemčený, včetně nových World Questů, nově odemčených Artefakt vlastností a mnoha nových věcí, které můžete na ostrově objevit (například nové truhly, vzácní nepřátelé).

 

Mějte prosím na paměti, že úkolové linie, které odemykají nové vlastnosti Artefaktů, nejsou pro každou talentovou specializaci unikátní. Učinili jsme ovšem opatření, aby se linie v rozdílných specializacích neopakovaly. To znamená, že pro testování máme připraveno sedm unikátních úkolových linií – jednu pro tanky, dvě pro healery a čtyři pro DPS specializace. Pokud tedy hrajete jako rogue, budete mít rozdílné série úkolů k odemčení Assassination, Outlaw a Subtlety artefakt vlastností.

 

Tento týden se také pustíme do testování nového PvP Brawlu (Gravity Lapse). Několik aktualizací reputačního systému vám umožní získat další odměny po dodělání Exalted reputace, objeví se také nové Order Hall vylepšení a několik nových bojovníků, které budete moci pro své Order Halls získat.

 

Na PTR se také testuje hned několik věcí, které úzce souvisí s Broken Shore:

  • Už je dostupná the Legionfall frakce, ovšem odměny ještě nebyly implementovány. Můžete sbírat reputaci, avšak zatím nenajdete prodejce, u kterého si můžete koupit předměty za dosaženou reputaci.
  • Mnoho odměn za zabití nepřátel nebo dokončení úkolů je stále ve vývoji a nejsou dostupné. Může se tedy stát, že některé věci neobsahují odměny.
  • Finální zóna Broken Shore bude obsahovat regionální a mezifrakční spolupráci, v rámci které budete stavět budovy. Tyto budovy budou sloužit v boji proti Legii. Pro testování některých funkcí na PTR budou sníženy počty potřebných surovin.

 

Do aktualizace 7.2 se dostane i několik dalších důležitých vylepšení, která ovšem nejsou v současné době dostupná k testování:

  • Broken Shore world bossové
  • Mounti povolání
  • Létání na Broken Isles
  • Tomb of Sargeras raid a Cathedral of Eternal Night dungeon

 

Obsah se bude postupně odemykat v průběhu dalších aktualizací, které vývoj patche 7.2 přinese. Těšíme se na vaši zpětnou vazbu na momentálně otevřený obsah. Děkujeme a příjemné testování!


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet