Patch 7.2 - Build 23530

  Patch 7.2    PTR    Public Test Realm   

Blizzard vydal další aktualizaci nového patche 7.2. Tento týden se podíváme opět na Broken Shore, některá povolání si mohou odemknout nové společníky a objeví se i nový PvP Brawl! 

 

Blizzard zdroj

Jelikož je stále mnoho věcí, které jsme představili minulý týden a které musí být otestovány, bude tento týden v aktualizacích trochu slabší. I přes to všechno je stále několik nových věcí, které se tento týden aktivují a bude je potřeba otestovat.

 

Tento týden se nad Broken Shore objeví několik dalších létajících lodí, které budou hlídkovat nad zónou a posílat případnou pomoc do zón, ve kterých to bude potřeba, v podobě vojsk. Pokud bude nad zónou loď hlídkovat, budete moci najít ‚Sentinax Beacon‘, pomocí kterého můžete otevřít démonický portál a vyvolat tak silnější nepřátele. Pokud tyto nepřátelé úspěšně zabijete, budete moci získat Nethershardy a materiál pro profese. Čím silnější ‚Sentinax Beacon‘ naleznete, tím silnější budou nepřátelé.  

 

Paladinové a mágové mohou v nové aktualizaci odemknout nové společníky. Pokud jste dělali úkolové linie v Ungoro, budete si určitě pamatovat jméno Maximillian of Northshire. Paladinové, kteří dokončili úkolovou linii, kterou Maximillian dával, jej budou moci zachránit a naverbovat jej. Mágové budou naopak moci dokončit jednu z jejich úkolových linií v Class Hall. Po dokončení úkolů mohou od oblíbeného komedianta, Great Akazamzaraka, získat úkol. Pokud jej dokončí, přidá se Akazamzarak k týmu již existujících společníků.

 

Plánujeme také menší testování nového raidu. Testování bude sloužit hlavně k otestování stability a případným odchytům největších chyb a problémů. Opravdové testování Tomb of Sargeras bude probíhat v průběhu několika dalších týdnů, až si budeme opravdu jistí, že jsou Public Test Realmy připraveny. Data testování s vámi budeme sdílet, jakmile to bude možné.

 

A nakonec si zkuste představit typickou hru ve Warsong Gulch, ve které se snaží týmy získat nepřátelskou vlajku a zároveň ubránit svou vlajku. A teď si představte, že svou vlajku nemusíte hlídat, musíte získat pouze vlajku soupeře a dostat se co nejrychleji zpět do své základny, abyste získali potřebné body. Oh, a jen tak mimochodem, na mapě bude hned několik dalších vlajek, které jsou efektivní a silné. Přesně toto je takzvaný „Warsong Scramble“. Nový PvP Brawl bude dostupný k testování již tento týden!

 

Toto jsou ty nejdůležitější změny, které tento týden odemykáme. Doufáme, že další velké změny a novinky budeme odemykat v průběhu několika dalších týdnů, včetně létání, mountů povolání a dalších věcí. Ještě jednou děkujeme a příjemné testování!

 


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet