Patch 8.2 - Mount Equipment Slot

  mount    mount equipment slot    patch 8.2   

Jednou z novinek patche 8.2 bude systém zvaný Mount Equipment Slot. Ten vám umožní equipnout si na většinu mountů bonusové efekty – např. waterwalking či navýšení rychlosti mounta.

 

Základní informace o Mount Equipment Slot

Nově bude rozhraní s mounty nabízet slot, který vám umožní equipnout si item s kýženým efektem. Budete si tak moci na svých mountech nastavit waterwalking, navýšení rychlosti mounta, nouzový padák v případě dismountnutí ve vzduchu a další vychytávky. Tyto itemy bude možné vyrobit skrze profese a budete je moci libovolně měnit. Při výměně za nový se však původní item zničí.

Slot bude pouze jeden, budete tedy moci equipnout vždy pouze jeden efekt.

Itemy nepůjde equipnout na všechny mounty. Mounty, kteří sami o sobě posktytují nějaké dodatečné efekty, např. Sky Golem, nebude možné takto upgradeovat.

Mount Equipment Slot získáte, jakmile dosáhnete na libovolné postavě level 100. Poté se vám zpřístupní na všech ostatních postavách. Itemy budete moci na mounty equipnout na těch svých postavách, které mají level 20 nebo vyšší.

V souvislosti s tímto novým systémem Blizzard odebral u Water Stridera schopnost waterwalkingu, jeho majitelé však budou kompenzováni.

 

Equipnutelné itemy

Na PTR je zatím k dispozici pět různých equipnutelných itemů s efekty, ačkoli v budoucnu jich určitě bude více.

 

Inflatable Mount Shoes

  • Efekt: waterwalking (obdržení jakéhokoli poškození efekt vyruší, nebude fungovat v battlegroundech a arénách)
  • Jak lze získat: recept z Blacksmithingu – Inflatable Mount Shoes

 

Anglers' Water Striders

  • Efekt: waterwalking (obdržení jakéhokoli poškození efekt vyruší, nebude fungovat v battlegroundech a arénách)
  • Jak lze získat: pokud máte Exalted reputaci s frakcí The Anglers, můžete si item koupit u frakčního vendora (kompenzace za zrušení waterwalkingu u Water Stridera – pokud jste Water Stridera vlastnili, jeden item dostanete zdarma a další si budete moci koupit za 40 goldů)

 

Light-Step Hoofplates

  • Efekt: navýší pozemní rychlosti vašeho mounta o 20 % (nestackuje se s dalšími efekty navyšujícími rychlost mountů, nebude fungovat v battlegroundech a arénách)
  • Jak lze získat: recept z Enchantingu – Light-Step Hoofplates
 

Saddlechute

  • Efekt: nouzový padák, který se otevře, když budete dismountnuti ve vzduchu (nebude fungovat v battlegroundech a arénách)
  • Jak lze získat: recept z Tailoringu – Saddlechute

 

  • Efekt: zabrání, abyste byli omráčeni (dazed), když sedíte na mountovi (nebude fungovat v battlegroundech a arénách)
  • Jak lze získat: recept z Leatherworkingu – Comfortable Rider's Barding

 

Mounti, u nichž nelze equipment použít

Zatím jediným mountem, u kterého se už ví, že na něj nepůjdou itemy equipnout, je Sky Golem, neboť ten už sám o sobě poskytuje dodatečný efekt.

U některých jiných mountů bylo naopak potvrzeno, že na ně equipnout itemy půjdou, neboť jejich dodatečné efekty nejsou považovány za natolik zásadní, aby bylo třeba kvůli nim zabraňovat v použití equipment slotu. Jde o mounty Reins of the Traveler's Tundra Mammoth, Reins of the Grand Expedition Yak a Reins of the Mighty Caravan Brutosaur.


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet