Patch Notes update; PvPTR Event; Hotfixy z 9. července

http://media.wowfan.cz/patch54/PvPTR
Zítra večer Blizzard pořádá akci, kterou nazval "PvPTR Event", jedná se o událost, díky které se má zvýšit účast na PTR realmech a usnadnit tak testování nových úprav povolání a změn v PvP systému. Event má dvě části, první se koná zítra a další 20. července. Poslední PTR build představil další změny, což znamená další úpravy Patch Notes. Affliction warloci nejspíše nebudou moc rádi.
>>Přejít na Patch Notes<<
Blizzard zdroj

PvPTR Event

Plánujeme PvP testovací eventy na Patch 5.4 PTR a vy jste samozřejmě zváni! Pokud jste se někdy skočili na PTR realmy podívat na PvP změny, tak víte, že najít Arena nebo Battleground protivníka může být otázka štěstí. Abychom zajistili více protivníku a hráčů, kteří se aktivně zúčastní PvP testování, budeme pořádat speciální „PvPTR“ eventy, díky kterým by měly být kratší fronty, více zápasů, větší konkurence a ve výsledku lepší feedback, který nám pomůže s balancováním PvP. Na vašich názorech samozřejmě záleží! Rádi bychom, abyste se o nich s námi podělili na našem PTR foru. Náš úplně první PvPTR test bude už brzy a vy budete mít šanci se připojit. Budete mít možnost připojit se k ostatním hráčům a vyzkoušet naše úpravy a balancování povolání. Datumy a přesné časy eventů:
Patch 5.4 PvPTR – část první Čtvrtek, 11. července 01:00 – 06:00 CEST Patch 5.4 PvPTR – část druhá Sobota, 20. července 17:00 – 20:00 CEST
Naši partneři na Arena Junkies nemohou chybět. Na oba dva testy plánují rozdávání darků a zapojení PvP streamerů. Zapamatujte si prosím, že tito lidé nemusí streamovat celou dobu oba dva dny. Díky tomu, že se jedná o živý přenos, je možné, že obsah nebude vhodný pro všechny ročníky, které by se chtěly zapojit do boje. Pokud byste se rádi zapojili a postavili se uvedeným streamerům, tak si můžete překopírovat vaši postavu a stáhnout PTR klienta. Doporučujeme, abyste se do toho pustili co nejdříve, abyste tak mohli opravit případné nedostatky, než se eventy rozjedou. Pokud najdete nějaké chyby, tak se můžete obrátit na naše PTR Bug Report forum. Samozřejmě budeme rádi za veškeré názory, které po každém eventu můžete napsat na naše PTR discussion Forum. Těšíme se na vás!

Watcher zdroj

Testování Siege of Orgrimmar

Ve čtvrtek 11. července bude pokračovat testovaní bossů v Siege of Orgrimmar. Začneme s testováním 10-player normal modu, poté se přesuneme na heroic a později i na 25-player testy. Každý encounter by měl být dostupný přibližně v uvedenou dobu na všech PTR realmech. Čtvrtek, 11. července Norushen – 10 player Normal 10:30 PDT (13:30 EDT, 19:30 CEST) Thok the Bloodthirsty – 10 player Normal 16:00 PDT (19:00 EDT, 01:00 CEST) Update: (23:00) Test Thoka byl zrušen. Norushen pokračuje podle plánu. Jako vždy, pohybujeme se v beta prostředí a proto se mohou uvedené časy měnit. Můžeme také změnit bosse, které budeme chtít otestovat, případně můžeme testování zrušit úplně, pokud se vyskytnou závažné chyby. Pro aktuální informace sledujte toto forum. Děkujeme za váš čas a poskytnutí feedbacku. Důležité poznámky Q: Jak se do raidu dostanu? A: V severovýchodní části Vale of Eternal Blossom v odhalených základech Mogu'shan Palace jsou schody vedoucí přímo k portálu do instance. To je portál do Siege of Orgrimmar. Q: Jakou výbavu pro testování potřebuji? A: Jakoukoliv máte. Stejně jako jsme to udělali v Throne of Thunder, bude během testování veškerý gear vylepšen po vstupu do instance v závislosti na obtížnosti a umístění bossů v raidu.

Blizzard zdroj

Hotfixy z 9. července

Povolání

Paladin Holy
  • Mastery: Illuminated Healing absorb štít už by měl správně reagovat na Battle Fatigue jak při aplikování, tak i pro obnovení. Předtím bylo Battle Fatigue špatně aplikované na štít, když byl obnovený.
  • Guardian of Ancient Kings už by měl správně reagovat na Battle Fatigue.

Questy

  • Last Rites: Hráči už by měli mít možnost komunikovat s Thassarianem a dokončit tak quest.
  • The Darkness Within: Captain Doren už by se neměl zaseknout v evade, pokud hráči zemřou a on má méně, než 3000 životů.

http://media.wowfan.cz/Aristo/dataminingvidea_maly
Jako malý bonus přidávám několik nejzajímavějších videí z našeho youtube kanálu! Pokud byste rádi více, tak můžete zavítat na náš YouTube kanál.


Naposledy upravil/a Astra 15.07.2013 v 19:27:52.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet