Povídka, Wrath Info, Lokace - Howling Fjord

Po dlouhé době tu máme povídku ... její název je Příběh noční elfky a je to velice kvalitně napsané dílo plné dobrodružství ... stojí za přečtení.

Dále malé info ohledně přicházejícího datadisku Wrath of the Lich King. Zbytek informací (celkový sourhn) najdete na známem odkazu Wrath - Informace v levém menu.
  • Death Knight Class - Tahle třída bude hráčům přístupna po splnění řetězového questu, podobného tomu na epic mounta u warlocka. Jakmile požadavky úkolu budou splněny, stačí už jen vytvořit death Knight postavu. Death Kniht je plátový dps/tank postava. Jejím nedostatkem bude NEMOŽNOST používat ŠTÍT. Narozdíl od Many/Rage/Energy bude mít Death Knight runy, které mimo boj aplikuje na zbraň. tyto runy pak v boji použije. Každá runa mí svoji abilitu.
  • Inskripce - Nové povolání, které hráčům umožňuje zvyšovat/snižovat damage a cooldowny a přidávat ke kouzlům nové efekty. Inskripce je něco podobného jako enchanting. Prostě vezmete např. Fireball, připíšete mu, že zpomalý nepřítele na 3 sekundy nebo dá o 70 dmg navíc. To se může docela hodit :-)
  • Levelování - levelovani ze 70 na 80 lvl, bude trvat stejně dlouho jako z 60 na 70.
A jako bonusek na závěr další lokace do sbírky. Dneska je to Howling Fjord. Vše jako včera .. mapka, obrázky, historie a ještě více ... čtěte a těšte se na další.

Howling fjord, se nachází vysoko na Velkým mořem, v jihovýchodním cípu Northrendu. Říká se, že starodávná rasa vrykulů, což jsou poloobři, kteří to zde obývali a založili obrovskou prosperující civilizaci.

Jednoho dne zničeho nic vrykulové zmizeli. Opustili chrámy i vesnice.
Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet