Povídka, Změny v Aréna systému, Flasky

Nejprve tu pro Vás mám jednu povídku, která se odehrává v Barrens a nese příhodný název Lov. Napsal ji Smeták a její korekturu udělal Mjollir.

Nad Barrens začalo pomalu zapadat slunce. Rudá prérie plná malých keříků a výjimečně i stromů byla zalita paprsky zapadajícího slunce. Sme’jin zívl. Čekal už tři hodiny a stále bez výsledku. Jeho oběť se ne a ne ukázat. Jeho dnešní cíl je Humar vládce prérie,obrovský černý lev. Znovu asi posté zkontroloval svůj luk: 1,5 metrový krasavec typického trollského stylu. Ruku kryla maska používaná voodoo trolly a na koncích se luk rozdvojoval, oba konce byly svázané tmavě zelenou látkou, což byl dar od Primal Torntusk, vládkyně klanu Reventusků, u kterých sloužil jako velvyslanec. Jeho zvířecí společník zavrčel.

Už se blíží další sezóna arén, tentokrát s pořadovým číslem 6. Naposledy jsem Vám ukázal vzhledy setů, dnes tu mám spíše informace o změnách, které se provednou v aréna systému. S novou sezónou budou totiž všechny týmy začínat na 0 bodech! To by mělo dovolit nejlepším týmům ještě zajímavější průchod sezónou. Samozřejmě bude úplně překopán bodovací systém, protože nejlepší předměty budete moci získat až od 1250 bodů (personal rating requirements). Stále se čeká na více informací.

S nových patchem se také změní systém flasků. Všechny flasky budou nyní trvat pouze jednu hodinu, naproti tomu za stejné materiály vytvoříte dvojnásobný počet flasků. Navíc se nyní flasky stakují po 20, místo po 5. A nakonec byl ještě snížen deposit v aukcích na všechny flasky. Pokud máte u sebe velké množství déle trvajících flasků, nemusíte se bát, že přijdete o peníze. Tyto flasky totiž poté půjdou vyměnit za dvě flasky nové.

Naposledy upravil/a Wrent 13.12.2010 v 22:56:35.

Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet